Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκαίρι χωρίς κυτταρίτιδα με τη καινοτόμο θεραπεία της Αλίνας Κουπίδου

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, οι θερμοκρασίες αυξάνονται, τα αεράτα και κοντά ρούχα επιστρέφουν! Ανυπομονούμε όλο τον χρόνο για αυτή την εποχή, αφού θέλουμε να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Είναι μία περίοδος που είμαστε λίγο παραπάνω ξέγνοιαστοι από ότι συνήθως. Στις καλοκαιρινές διακοπές, δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε τα προβλήματα της καθημερινότητας και φυσικά η κυτταρίτιδα είναι ένα από αυτά που δεν πρέπει μας απασχολούν καθόλου.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα «πρόβλημα» πολυπαραγοντικής φύσεως και προσβάλλει το δέρμα και τους υποκείμενους ιστούς. Εμφανίζεται σε γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως βάρους, συνήθως στους γλουτούς και τους μηρούς, αν και μπορεί να εντοπιστεί και σε άλλα σημεία. Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να εμφανιστεί σε όλα τα σώματα.

Υπάρχουν μικρά tips και συμβουλές για την καθημερινότητα που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της και στον εμποδισμό της διόγκωσης του «προβλήματος» όπως η πλούσια σε φυτικές ίνες διατροφή και η σωματική άσκηση. Αν όμως ζητάτε άμεσα αποτελέσματα, το Ιατρείο Αισθητικής Ιατρικής της Αλίνας Κουπίδου σας συστήνει τη διοξειδιοθεραπεία.

Η διοξειδιοθεραπεία είναι μια καινοτόμος θεραπεία με χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα που αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα αλλά και άλλες ενοχλήσεις του δέρματος, μέσω της ανανέωσης των κυττάρων, δίνοντας τόνο και σφριγηλότητα στο δέρμα. Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εντελώς ανώδυνη, και τα αποτελέσματα της είναι αισθητά από τις πρώτες συνεδρίες. 

Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού για να μάθετε όσα θέλετε για την διοξειδιοθεραπεία, στο Ιατρείο Αισθητικής Ιατρικής της Αλίνας Κουπίδου και δώστε ένα τέλος στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας!

Ενδεικτικές περιπτώσεις:







Αλίνα Κουπίδου 
Ιατρος Αναισθησιολογος
MSc Αισθητικής Ιατρικής & Αισθητικής Θεραπείας
Universita' degli Studi di Camerino, Italy
Email: info@alinakoupidou.gr
Μεγ. Αλεξάνδρου 27, Βέροια
Καλέστε μας στο 23311 25000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ