Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έτρεξε» δημοσκόπηση για το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία - Οι παλιοί, οι νέοι και οι εκπλήξεις

Σκληρή μάχη για τη μια έδρα που φαίνεται πως βγάζει η απλή αναλογική
Σε ρυθμούς εκλογών κινούνται τα πολιτικά κόμματα, αφού η χρονιά που έρχεται είναι προεκλογική. Ειδικά στον χώρο του ΠΑΣΟΚ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και από τώρα έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Μην λησμονούμε πως με την απλή αναλογική, το Σοσιαλιστικό Κίνημα στην Ημαθία, έχει πολλές πιθανότητες να βγάλει έδρα και να εκπροσωπηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα, «έτρεξε» μια τηλεφωνική δημοσκόπηση σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, που έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. 

Η εταιρεία που ανέλαβε την έρευνα μετά από κάποιες γενικές ερωτήσεις, εστίασε στους υποψηφίους που ενδέχεται να στελεχώσουν την λίστα. Εκεί ξεχωρίζουν κάποια ονόματα παλιών δημάρχων, βουλευτών και πολιτευτών, αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα που εκφράζουν τη νέα γενιά και την ανανέωση. Αναλυτικά, τα ονόματα με αλφαβητική σειρά:
  1. Ακριβόπουλος Λεωνίδας
  2. Αποστόλου Ολυμπία
  3. Γκιόνογλου Μπάμπης
  4. Καζελίδου Κατερίνα
  5. Μπρουσκέλης Νίκος
  6. Σιδηρόπουλος Τάσος
  7. Τορορή Μαρία
Αν και τα αποτελέσματα, της εν λόγω δημοσκόπησης, δεν έχουν διαρρεύσει, φαίνεται πως στο ΠΑΣΟΚ ήδη προετοιμάζονται για τις εθνικές εκλογές, οι οποίες αναμένονται να πραγματοποιηθούν, είτε το φθινόπωρο του 2022, είτε την Άνοιξη του 2023.

16 σχόλια:

  1. Όπως είπε και η Θάτσερ "ο σοσιαλισμός τελειώνει εκεί που τελειώνουν τα λεφτά των άλλων". Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε άλλη πράσινη λαίλαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι η καζελιδου Κατερίνα;

    Βεροιώτη δώσε κάποια στοιχεία,διότι στο ίντερνετ δεν βρίσκω τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ξέρεις την Κατερίνα Καζελίδου πρέπει να προβληματιστείς

      Διαγραφή
    2. Kαι εγω δεν την ξέρω. Ποια είναι;

      Διαγραφή
  3. Πάει ο Μιχάλης Χασιώτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτούς στο ψηφοδέλτιο,δεν πάει πουθενά το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γικονογλου δεν γύρισε, η Θουλη Σιδηροπουλου , ο Ταχματζιδης, ο Βοργιατζιδης?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το χειρότερο καλό διαλέγεις το λιγότερο κακό ένας κι ένας οι συμμετέχοντες στο γκάλοπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι από αυτούς, στα δύσκολα χρόνια, ήταν παρόντες και μάλιστα είχαν την τόλμη να κατέβουν ως υποψήφιοι βουλευτές, ενώ ήξεραν ότι η εκλογή τους ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Αυτούς, οφείλουμε να μην τους ξεχάσουμε. Οι παρατάξεις, για να θεωρούνται μεγάλες, πρέπει να συνεκτιμούν τη συνέπεια και τις αξίες των στελεχών τους. Η ηλικιακή ανανέωση δεν πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με πήραν τηλέφωνο και όταν με ρώτησαν τι εικόνα έχω για τα πρόσωπα αυτά είπα για όλα ΑΡΝΗΤΙΚΉ. Ο σοσιαλισμός είναι το φερέφωνο του καπιταλισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτος Γκιόνογλου, δεύτερος Σιδηρόπουλος για την τρίτη θέση, μάχη Ακριβόπουλος και Μπρουσκέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιδηρόπουλος και Γκιόνογλου θα γίνει ντέρμπι για την πρώτη θέση... πάντως θα πρέπει να μαζέψουν μεγάλο αριθμό ψήφων οι 2-3 πρώτοι για να βγάλουν βουλευτή στον Νομό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάπου κανεις λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί και οι υπόλοιποι μόνο για το τομάρι τους ασχολούνται γιατί το βρωμόκομμά τους ότι είχε να αρπάξει, άρπαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν είμασταν εμείς γιδοπρόβατα, όλοι αυτοί τωρα θα μάζευαν κεράσια και ροδάκινα, αντι να πουλάνε μούρη, τάχα πολιτικοί. Δεν φτάνει που για το σημερινό χάλι μας φταίνε 80%, μιλάνε ως λύση. Θα μου πεις ειναι απλοί στρατιώτες. Εχουν όλοι τους, ησυχη την συνείδησή τους. Εαν δεν είδαν τίποτε απο την παρατεταμένη ρεμούλα, είχαν κλειστα μάτια, αυτιά και στόμα. Οταν τρώμε δεν μιλάμε. Δεν ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πραγματικό ΠΑΣΟΚ.... είδος προς εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ