Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα στις 19:00 τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Οικοδόμηση» στη Βέροια!

Σας περιμένουμε στην Εδέσσης 19
Το νέο κατάστημα «Οικοδόμηση» άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Εδέσσης 19 και μας περιμένει να δώσει χρώμα και σχήμα στα όνειρά μας, δημιουργώντας μαζί μας τον χώρο των ονείρων μας. Στο νέο κατάστημα «Οικοδόμηση» θα βρούμε πλακάκια, laminate, χρώματα, είδη υγιεινής, λοιπά οικοδομικά υλικά και φυσικά χαμόγελο και όρεξη για εξυπηρέτηση!


Με 72 χρόνια παρουσία στον χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και χρωμάτων, η τρίτη γενιά της επιχείρησης και ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Οικοδόμηση» Σοφία Πάσχου, έφερε ένα ακόμα κατάστημα για την εξυπηρέτησή σας στο κέντρο της Βέροιας και συνδυάζοντας την πείρα ετών και τις φρέσκες ιδέες, αποτελεί εγγύηση για ποιοτικές και πρωτότυπες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.



Εγκαίνια την Παρασκευή 6 Μαΐου

Η «Οικοδόμηση» και η ιδιοκτήρια Σοφία Πάσχου, μας προσκαλούν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος που θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00, για να γιορτάσουμε μαζί το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Η κ. Πάσχου θα είναι εκεί για να σας συστήσει σε νέα υλικά δόμησης, νέες ιδέες διακόσμησης και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό και κάθε άλλο χώρο που σας ενδιαφέρει.

Ραντεβού στα εγκαίνια!





Οικοδόμηση - Σοφία Πάσχου
Πλακίδια - Είδη υγιεινής - χρώματα - οικοδομικά υλικά
Εδέσσης 19, Βέροια
τηλ. 698 776 6339
Βρείτε μας στο facebook: Οικο-Δόμηση Πασχου Σοφία

Δείτε φωτογραφίες του νέου καταστήματος:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ