Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικό παρών από τους παλαιμάχους στον αγώνα της «Βασίλισσας»

Το ένδοξο παρελθόν, πυξίδα για το μέλλον!
Κατά καιρούς σε άρθρα, σε συνεντεύξεις και ποδοσφαιρικές αναλύσεις γίνεται λόγος για την περίφημη «βαριά» φανέλα της Βέροιας. Για τη λεγόμενη διαχρονική αξία του συλλόγου, τις μεγάλες και ένδοξες στιγμές που έζησε τα τελευταία 62 χρόνια που λειτουργεί ως ποδοσφαιρικό σωματείο. Ωστόσο για να καλλιεργηθεί αυτός ο μύθος της «Βασίλισσας» και για να αποκτήσει η ομάδα αυτό το μέταλλο, κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν παραδώσει την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν ματώσει για την φανέλα, έχουν κλάψει σε χαρές και λύπες και πάντα κουβαλούν μέσα τους τις αρχές και τις αξίες του ιστορικού συλλόγου της Ημαθίας. 


Τον αγώνα μπαράζ μεταξύ της Βέροιας κόντρα στον Λεβαδειακό παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου παλαίμαχοι που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Θ. Παπαδοπουλος, ο Γ. Παπαφωτίου, ο T. Παπατζίκος, ο  Γ. Τραπεζανλίδης, ο Π. Μιχαηλίδης, ο Χρ. Υφαντιδης και άλλοι.


Το παρών στο γήπεδο έδωσε και το Μέλος Δ.Σ. Παλαιού ΓΑΣ Βέροια και πιο πρόσφατα Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικησης Πρωτοδικείου που παρέδωσε την διοίκηση στην οικογένεια Μπίκα, ο Μιχάλης Σακαλής. Μαζί του ο Νίκος Βαμβακούλας, ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος και φυσικά ο πάντα δραστήριος  Πρόεδρος των Παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ