Quantcast

http://picasion.com/

Με το αριστερό μπήκε η εβδομάδα - Δύο τροχαία σε Πιερίων και Άγιο Γεώργιο

Ας μην τριτώσει το κακό!
Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα, όσον αφορά την κατάσταση στους δρόμους της περιοχής μας. Με το καλημέρα, είχαμε δύο τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό και μόνο υλικιές ζημιές. Η πρώτη σύγκρουση έγινε γύρω στις 11 το πρωί στην Πιερίων, ενώ η δεύτερη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο από Πατρίδα προς Άγιο Γεώργιο. Και στα δύο περιστατικά, έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας, προκειμένου να βοηθήσει τους οδηγούς και να προβεί σε τυχόν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην τριτώσει το κακό...

3 σχόλια:

  1. Η εκφραση με το αριστερο σας ακουγεται οτι δεν θιγει;;...Δλδ αυτος που κανει πραξεις με το αριστερο δεν ειναι σωστες...η εκφραση μπηκε με το αριστερο ειναι αρνητικο ...ισοπεδωνουμε οτι αριστερο ισον κακο αρνητικο κτλ.....Καταλοιπα αλλων εποχων που το μισος ηταν στο επακρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παράδοση λέγεται και ανάγεται στους αιώνες. δεξιο-τέχνης, επι-δέξιος, Εκάθισεν εκ δεξιών του Πατρός. Πολιτικά αφού εκεί την πας την κουβέντα από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με την θέση των παρατάξεων στην Γενική συνέλευση κατά την Γαλλική επανάσταση.

      Διαγραφή
  2. Πιερίων για πόλους είναι Εγνατία οδό!!!
    Πιερίων = τηλεπαιχνίδι με πόντους στις διαβάσεις και στα τροχαία λόγο (ταχύτητας) Παιδίας !!
    Κ λέω λόγω παιδίας : προσκοπικη οικ για να απολαύσει γεύμα σε μαγαζί παρκάρει το αυτοκίνητο της κλείνοντας και είσοδο σε οικοδομή και πατώντας τη διάβαση και κλείνοντας την ορατότητα σε διασταύρωση λόγο ότι το ΙΧ τους ήταν 4×4 ογκώδες ( γουμαρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ