Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πένθος στο Νοσοκομείο Νάουσας: Πέθανε η νοσηλεύτρια Μαρία Πάλλα

To τελευταίο αντίο θα πούνε το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου στα κοιμητήρια του Αγίου Γεωργίου Βέροιας, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συνάδελφοί της Μαρίας Πάλλα. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 56 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα. Υπήρξε μια από τις πιο παλιές νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Νάουσας και μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες που υπηρέτησε την ιατρική με ήθος και αυταπάρνηση. «Σήμερα το νοσοκομείο μας πενθεί για την τραγική απώλεια της Μαρίας μας. Θα μας λείψει. Καλό παράδεισο» αναφέρουν σε μήνυμά τους οι συνάδελφοί της.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της ΠΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑΣ του Αλέξανδρου. Η εκλεκτή συνάδελφος, συνέδραμε με τις υπηρεσίες της ως νοσηλεύτρια επί σειρά ετών στο νοσοκομείο της Νάουσας. Η εκλιπούσα θα παραμένει πάντα στη μνήμη μας ως ένα αξιόλογο και αξιέπαινο μέλος της νοσηλευτικής κοινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ