Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσκασε η καλλιτεχνική «βόμβα»: Η Βίλλυ Ραζή έρχεται στη Βέροια!

Την Παρασκευή 6 Μαΐου στο «Voice» και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Μια από τις κορυφαίες λαϊκές ερμηνεύτριες της Βορείου Ελλάδος έρχεται στο παλάτι του «Voice». Ο λόγος για την εκρηκτική Βίλλυ Ραζή, μια τραγουδίστρια που έχει γράψει την δική της ιστορία στις καλλιτεχνικές πίστες και που πλέον θα απολαμβάνουμε κάθε Παρασκεύη και Σάββατο στην πίστα του «Voice». Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Γιώργος Αδαμόπουλος, η Μαρία Μουδιώτη, που επιστρέφει στις Βεροιώτικες πίστες έπειτα από απουσία κάποιων ετών στο εξωτερικό και ο Λευτέρης Κρίκης. 

Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό στην τηλεοπτική εκπομπή «Chart Show» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή είχε εμφανιστεί η Βίλλυ Ραζή, η οποία είχε μιλήσει για την... «μεταγραφή» της στη Βέροια.

Τo grand opening θα γίνει αυτή την Παρασκευή 6 Μαΐου, ενώ όσοι θέλουν να κλείσουν τραπέζι, μπορούν να καλέσουν στα παρακάτω τηλ.: 6980503136, 6939440003 και 6977726352.


Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ