Quantcast

http://picasion.com/

2η θέση για την Υφαντίδου στη Νάξο

Με μεγάλη επιτυχία και γεμάτο θέαμα που συνοδεύτηκε με πολλά ατομικά ρεκόρ ολοκληρώθηκε το 4ο διεθνές μίτινγκ συνθέτων αγωνισμάτων «Portarathlon» που έγινε για μία ακόμη χρονιά στη Νάξο, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και βέβαια του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων. Στις γυναίκες η Ντάρια Ντιχάνοβα (Ουκρανία) έφτασε στην πρώτη θέση με 5.648 βαθμούς. Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Σοφία Υφαντίδου, που ήταν δεύτερη με 5.460 βαθμούς. Η έμπειρη αθλήτρια, παρότι την πρώτη ημέρα των αγώνων χρειάστηκε να κάνει ράμματα, καθώς χτύπησε στο ύψος, ολοκλήρωσε τον αγώνα της στη δεύτερη θέση πετυχαίνοντας τις εξής επιδόσεις ανά αγώνισμα: 14.55 (100 μ. εμπ.), 1.55 (ύψος) 12.88 (σφαιροβολία) 26.78 (200μ.) 5.62 (μήκος) 52.73 (ακόντιο) 2.23.04 (800 μ.).

Η Υφαντίδου έχει ήδη ανακοινώσει πως φέτος θα ολοκληρώσει την αθλητική της καριέρα, ωστόσο μέχρι το τέλος της χρονιάς θέλει να κυνηγήσει μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της. Την τρίτη θέση στον αγώνα κατέκτησε η Μάτσον με 5.310 βαθμούς.

3 σχόλια:

  1. Ε φτάνει τόσο, γέρασε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στοίχημα 3000€ στα 100 μέτρα εαν κερδισεις δικά σου και το αμάξι μου δώρο...

      Διαγραφή
  2. Λες γριά, μια πρωταθλήτρια ΤΩΡΑ ρε σκατζόχοιρε; Αν σε πάρει στο κυνήγι τετοια γριά, δεν θα προλάβεις να κάνεις δέκα μέτρα. Αν σε βάλει κάτω, θα πεις τον Χριστό, Μανώλη. Αν φας μια ανάστροφη απο τετοια γριά, πας για μασέλα. Αν φας κλωτσιά, θα αλλάξεις πεζοδρόμια. Αν σκεφτείς μόνο τις ωρες της προπόνησής της κάθε μέρα, θα ντρεπόσουν γιαυτό που έγραψες Δεν θες να πεις καλή κουβέντα; Μη τη λές. Την καΚιά γιατι τι λες; Σε τι σε βοηθάει; Πόσο μικρός εισαι! (Δεν εχω καμια σχέση με το κορίτσι. Απλα με ενοχλούν οι σκατζόχοιροι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ