Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ομιλία για τα παιδιά και το διαδίκτυο πραγματοποιήθηκε στο 10ο Δημοτικό Βέροιας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Το φλέγον θέμα της σύγχρονης εποχής, ήτοι η χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά, οι απειλές και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν καθώς και οι τρόποι προστασίας καταρχήν σε επίπεδο πρόληψης, παρουσιάσθηκαν στην ομιλία με καλεσμένο και εισηγητή τον κ. Μπέσα Ευάγγελο, Αστυνόμο Α', Προϊστάμενο του Τμήματος Διαδικτυακής Προστασίας Ανηλίκων της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.


Η εξαιρετική παρουσίαση του κ. Μπέσα Ευάγγελου (MAin International Relations/International Security Studies, The Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, Boston U.S.A., MSc in Cyber security and Communications, International Hellenic University) κράτησε ενεργό το ενδιαφέρον του κοινού και ιδίως των μαθητών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λύσουν τις απορίες τους σε μια επικοδομητική και διαδραστική συζήτηση με ταυτόχρονη προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

Συγχαίρουμε θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την εξαιρετική πρωτοβουλία, καθώς και την Υποδ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορ. Ελλάδος, που αποδεικνύει πάντα ότι βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, δίπλα στο παιδί.



1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ