Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετέφερε παράνομα Μαροκινούς - Συνελήφθη στην Ημαθία

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Μαΐου 2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, 42χρονος ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει 3 αλλοδαπούς άνδρες (Mαροκινούς) με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό στην περιοχή της Ημαθίας. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, συνεργός του είχε προηγουμένως προμηθεύσει τους ανωτέρω αλλοδαπούς με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

1 σχόλιο:

  1. Η παράνομη είσοδος επιτρέπεται,Η έξοδος απαγορεύεται. Βουλωστε κι άλλο την αποχέτευση για να μείνουν όλα τα βοθρολυματα εδώ. Ο άχρηστος και ηλίθιος δημόσιος τομέας κατέστρεψε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ