Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρομά άρπαξαν αλυσίδα από τον λαιμό ηλικιωμένης σε χωριό της Αλεξάνδρειας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ρομά, ενός 19χρονου άνδρα και μιας 33χρονης γυναίκας, για κλοπή. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, το απόγευμα της 15ης Μαΐου 2022 σε χωριό της Αλεξάνδρειας, η 33χρονη γυναίκα πλησίασε 73χρονη γυναίκα και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από την κατοχή της μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. Στη συνέχεια, η 33χρονη επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που την περίμενε ο 19χρονος συνεργός της και διέφυγαν.

8 σχόλια:

  1. Δεν το πιστεύω...Όλα τα φορτώνετε στους γυφτους...αυτοί είναι ευπαθης ομάδα,προστατευόμενο είδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι βρομά δεν κάνουν τέτοια πράματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε ψέματα......δεν σας πιστεύω.....οι ΓΙΟΥΦΤΑΡΑΔΕΣ , συγνώμη οι Ρομά ήθελα να πω, δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γιουφτος με το aygo που ειναι να σχολιάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αν δεν έπαιρνε την αλυσίδα, πώς θα συμπλήρωνε το ποσό για καινούριο ψυγείο και κλιματιστικό τώρα που έρχεται το ΄΄ανακυκλώνω΄΄ μόνο για ρομά;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είχες πατριωτικη σοβαρή κυβέρνηση κι όχι αυτά τα καρναβάλια τα μεταποληστευτικά οι λαθρομετανάστες ήταν πρώτη ευκαιρία μαζί με αυτούς να απελάσεις κ τους Ρομά κ να τους στείλεις στις πατρογονικές τους εστίες απ' όπου ήρθαν πριν κάποιους αιώνες κ μας έχουν τρελάνει κι αυτοί στις επενδύσεις. Και θα τελείωνε το πρόβλημα μια και καλή.
    Αλλά είπαμε με Παπανδρέου με Μητσοτακηδες με Σαμαραδες με τσιπραιους με καραμαν-αληδες και λοιπούς κλόουν σε λίγα χρονια δεν θα μείνει Έλληνας για δείγμα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά σας κάνουν.
    Εδώ και δεκαετίες,δεν έχετε μάθει να ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πρέπει να δείξετε κατανόηση σε αυτούς τους ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ γιατί πως θα αγοράσουν ναρκωτικά και σφαίρες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ