Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ» στο Μακροχώρι: Ξυλοκόπησαν αστυνομικό - Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Tους έκανε παρατήρηση για το παρκάρισμα - Δείτε το video

Συναγερμός σήμανε στo Μακροχώρι, όπου ένας αστυνομικός πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο άνδρες, επειδή τους έκανε παρατήρηση για… παράνομη στάθμευση. Σύμφωνα με όσα μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που εξασφάλισε το DEBATER, στις 8 Μαΐου το απόγευμα, περαστικοί αντιλαμβάνονται πως αρχίζει ένα έντονος διαπληκτισμός που στη συνέχεια πήρε μεγάλες διαστάσεις.


Συγκεκριμένα, οι δράστες αρχίζουν να καταδιώκουν τον αστυνομικό που είναι εκτός υπηρεσίας, τον αρπάζουν, κι ενώ αυτός προσπαθεί να αποφύγει τα χτυπήματα, τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Ένας άνδρας προσπάθησε να τους χωρίσει, όπως και μια γυναίκα, που φαίνεται στο βίντεο να τρέχει για να φύγει από το σημείο.

“Τι είσαι εσύ; Νταβατζή θα σε βάλουμε πάνω στο κεφάλι μας;”

Αποτροπιασμό εκτός από το περιστατικό, προκαλεί και η σοκαριστική μαρτυρία του αδελφού του θύματος που μίλησε στο DEBATER και ανέφερε πως: “Είχαν σταθμεύσει δυο αυτοκίνητα πάνω σε μια στροφή παράνομα, σταμάτησε λόγω και της ιδιότητας του να τους ζητήσει να τα βγάλουν γιατί παλιότερα είχε γίνει τροχαίο. Κατέβηκαν αυτοί από τα αυτοκίνητα τους με απειλητικές και επιθετικές διαθέσεις και του φώναζαν. ‘Τι είσαι εσύ; Νταβατζή θα σε βάλουμε πάνω στο κεφάλι μας’ και άλλες αισχρές κουβέντες. Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωστούν, σε σημείο να του δημιουργήσουν κάταγμα, του έσπασαν τη μύτη. Διάσειση βαριάς μορφής, όταν τον είδα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Είχε πάθει διάσειση ο αδερφός μου και αν δεν έκανε εμετό θα πέθαινε στα χέρια μου. Σε δυο – τρία λεπτά θα τον χάναμε“.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως πρόκειται για δράστες που ανήκουν σε συμμορίες και δημιουργούν προβλήματα σε όποια περιοχή κι αν πάνε:

“Έτρεξε ο κόσμος να βοηθήσει αλλά αυτοί κλωτσούσαν όποιον πήγαινε και φοβήθηκαν, ήταν κάποιες γυναίκες εκεί. Ήταν Κυριακή απόγευμα στις 6:00, φώναξε μια γυναίκα ‘έρχεται η αστυνομία’ και έτσι οι δυο μπήκαν στα αυτοκίνητα και οι άλλοι δυο συνέχισαν – είδαν ότι έρχεται ασθενοφόρο – να τον χτυπούν μέχρι που φώναξε η κοπέλα ‘έρχεται η αστυνομία’ και τράπηκαν σε φυγή γιατί όντως έρχονταν η αστυνομία.

Αυτοί οι παραβατικοί που δεν ενδιαφέρονται για το κοινό καλό, σε συμμορίες δημιουργούν προβλήματα σε όλες τις περιοχές όπου και να πάνε. Στο Μακροχώρι επικρατεί το αδιαχώρητο, δεν είναι δυνατόν μα μην σέβονται τον οποιονδήποτε, ακόμη και έναν αστυνομικό που ήταν ο αδερφός μου. Κάνουν ότι θέλουν οι Ρομα, υπάρχει κράτος να μας προστατέψει;” πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους και αναζητούνται.

Δείτε το σοκαριστικό video - Προσοχή σκληρές εικόνες:


30 σχόλια:

  1. Όσο παραμένουν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ ατιμώρητοι, τόσο θα γίνονται και πιο ανεξέλεγκτοι.
    Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν σε μία πολιτισμένη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς φιλαράκι

      Διαγραφή
    2. η πολιτική ορθότητα επιτάσσει να τους λέμε "Ρομά" και να τους χορηγούμε αφειδώς επιδόματα με τους φόρους μας. Που είναι το κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας να πάει να βρει τους δράστες να τους ρωτήσει μήπως τυχόν έπαθαν κανένα διάστρεμμα από τις κλωτσιές που έριχναν στον αστυνομικό;

      Διαγραφή
    3. Σίγουρα ήταν γιούφτοι; Πως και δεν τους αναφέρουν ως ''ημεδαπούς'' που έγινε και της μόδας τελευταία.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Γυφτος εκ του Αιγυπτιος ..Αναθεμα κι αν ξερεις τι εινια γυφτος .. εε γυφτο

      Διαγραφή
  3. όλα ξεκινάνε από τους ελαστικούς νόμους που δεν τους συμμορφώνουν αλλά τους εξυπηρετούν να μην τιμωρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι τα παλιά καλά χρόνια που όταν ένας γύφτος δημιουργούσε πρόβλημα κατέβαινε η Χωροφυλακή στους καταυλισμούς των γύφτων, και τους φόρτωνε όλους σε μια καρότσα και τους ''μάθαινε'' τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο το σύστημα απονομής δικαιοσύνης φταίει.

    Οσο δεν τιμωρουντε με φυλακιση, να περνανε την πορτα της φυλακης ,χειροτερα θα παμε.
    Αγροτικο οχημα.Κανουν δηλωση που να δικαιολογει την κατοχη αγροτικου?
    Αν φανε προστιμο και δε πληρωθει, θα εχουν επιπτωση στη κατοχη του οχηματος?
    Αυτα που κουβαλανε εχουν παραστατικα?
    Οι νομοι ειναι μονο για αυτπυς που τους σεβοντε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αρχίζουν απο το σύστημα της παιδείας.

      Διαγραφή
  6. Θα τους συνετίσει ο μητσοτάκλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα. Θα πάει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με δικηγόρο, να τους βγάλει "καθαρούς". Το έχουν ξανακάνει άλλωστε.

      Διαγραφή
  7. Δυστυχως αυτοι ειναι υπερανω του νομου...δεν τους αγγιζει κανεις και εχουν αποθρασυνθει.......Μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι ......αλλα βρε παιδια....ο κοσμος που ηταν;;;; Δηλαδη δεν μπορουσε κανεις να βοηθησει;;;;;Κριμα.....αυτος με την ιδιοτητα του μαλλον θα ηξερε να αμυνθει...αν ηταν καποιος αλλος θα θρηνουσαμε παλι θυμα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ λυπούμε για τις ρατσιστικές αναφορές των συμπατριωτών μου.
    Πρώτον, επειδή είναι βέβαιο ότι οι συγκεκριμένη δράστες δεν εκπροσωπούν όλους τους Ρομά.
    Και δεύτερον, πώς θα μπορούσαμε να επιφέρουμε αντικειμενική γνώμη όταν δεν γνωρίζουν αν η συμπεριφορά του αστυνομικού ήταν η αρμόζουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και αν δεν ήταν η αρμόζουσα, έπρεπε να τον βάλουν κάτω και να τον σκοτώσουν σχεδόν στις κλωτσιές;

      Διαγραφή
    2. Με τίποτε δεν δικαιολογείτε η βία εναντίον του αστυνομικού… που θα πρέπει να ασκεί το κύρος του και να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα…
      Εγώ αναφέρομε μόνο στις ρατσιστικές αναφορές οι οποίες μου προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία από ότι τα λάθος παρκαρισμένα αυτοκίνητα…

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δεν μένετε σε χωριό που είναι γεμάτο γύφτους. Αλλά και πάλι λυπάμαι πολύ για τέτοιου είδους σχόλια όταν χρόνια τώρα φοβόμαστε ακόμη και να κυκλοφορησουμε ελεύθερα λόγω της συμπεριφοράς τους. Δεν θα σχολιάσω καν ποσο απαρεκτα και άδικα είναι προς όλους τους Έλληνες πολίτες, τα επιδόματα που δίνονται σε αυτούς. Το αποτέλεσμα και το ευχαριστώ τέτοιου είδους συμπεριφορές.

      Διαγραφή
  9. Τσιγγάνοι ήταν αυτοί που τον έδειραν και λογικό όταν τους αφήνεις ανεξέλεγκτους έτσι θα σε συμπεριφέρονται. Αν δν τους φοβίσει κάποιος λογικό είναι να μην φοβούνται τίποτα και να αντιδρούνε με αυτόν τον τρόπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτους δεν τους πιανει νομος ακομα και να τους βρουν οταν θα ερθει δικασιμος που θα τους βρει ο δικαστικος κλητηρας να τους επιδωσει το χαρτι;οποτε ουτε γατα ουτε ζημια τη βγαζουν καθαρη οτι κι αν κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρδελο Γιουνανισταν …
    Όταν οι αστυνομικοί τρώνε ξύλο από τους γιουφτους,τι να περιμένει ο υπόλοιπος κόσμος;
    Καλά να πάθετε όμως,εδώ και τόσες δεκαετίες δεν έχετε μάθει να ψηφίζετε.
    Θα πάθετε και χειρότερα.
    Βεροιωτη,μην κόψεις το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. ¨Οχι και Γύφτοι, Ρομά ή Τσιγγάνοι παρακαλώ.

      Διαγραφή
  14. Που είναι όλοι αυτοί οι απόστρατοι ΟΥΚαδες, τα κομάντα και οι πράσινοι μπερέδες οι ελληναραδες; Γιατί δεν κάνουν ομάδες κρούσης όπως στις Ηνωμένες πολιτείες και να πηγαίνουν να πλακώνουν στο ξύλο όλο αυτό το γυφταριο που νομίζει ότι είναι ανεξελεγκτο; Ξύλο ανελέητο μέχρι να φύγουν μετανάστες σε άλλη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν θα γίνουν εκλογές και βγει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης,θα τελειώσουν αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει το 99% όλων αυτών και τους έδωσε και παραπάνω επιδόματα. Άσε που θα στείλουν δικηγόρο να τους υπερασπιστεί.

      Διαγραφή
    2. Ρε μεγάλε,κάνε μας την χάρη και ρίξε μια ματια σήμερα να δεις ότι στις 26/5/2022 η Ελλάδα έχει κυβέρνηση από το 2019 την ΝΔ,και πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη.
      Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
  16. Άμα γίνει κυβέρνηση η ΝΔ,όλα αυτά θα τελειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, πήραν και άλλο επίδομα. Και το 99% από αυτούς, ξέρεις τι ψηφίζουν έτσι; Τα παράπονα σου στον ΣΥΡΙΖΑ τότε που τους χάιδεψε και τους χαϊδεύει ακόμη σαν εκλογική πελατεία που τους έχει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ