Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκρηξη στα Γρεβενά - Έχασε τη μάχη ο 28χρονος

Το παιδί είχε «πάρει» φωτιά ολόκληρο, λέει ο δήμαρχος Γρεβενών

Δεν άντεξε ο 28χρονος από τα Γρεβενά που τραυματίστηκε βαριά σε έκρηξη που έγινε σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου στα Γρεβενά. Ο 28χρονος χαροπάλευε από χθες αφού είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την έκρηξη στο εργοστάσιο που εργαζόταν… Ο 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί μετά την έκρηξη. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νεαρός δεν άντεξε και το πρωί κατέληξε. Η κατάσταση της υγείας του, ήταν από την πρώτη στιγμή σοβαρή και τα ξημερώματα επιδεινώθηκε.

2 σχόλια:

  1. Ελαφρυ να ειναι το χωμα του παιδιου. Καλο Παραδεισο να εχει. Συλλυπητηρια στην οικογενεια. Οι ενοχοι θα τιμωρηθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο στο παλικάρι αλλά αυτό νομίζω δεν μπορεί να συνεχιστεί. 1ον Αποκεφαλίζεις τον Διοικητή πυροσβεστικής Γρεβενών και 2ον υποχρεώνεις τον καινούργιο σε 1 μήνα να έχει κάνει έλεγχο σε όλα τα εργοστάσια για σύστημα πυρόσβεσης άλλως αφαιρείς άδεια λειτουργίας. Είναι σίγουρο ότι κάτι δεν πάει καλά στην περιοχή. Παράλληλα δίνεις την ίδια εντολή πανελλαδικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ