Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Σάββατο η ημερίδα-πολιτικό μνημόσυνο για τον Θανάση Γεωργιάδη

Ημερίδα - πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του Θανάση Γεωργιάδη, με τίτλο «Δημόσια Υγεία: Είναι επίκαιρο το όραμα;» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο Ξενοδοχείο «Αιγές». Με αφορμή την ημερίδα, η οργανωτική επιτροπή παραχώρησε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5, προκειμένου να ενημερώσει για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τα βιογραφικά τους. 
Όπως είπε ο Κώστας Ασλάνολου, επρόκειτο για μια δέσμευση της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, από την περίοδο που «έφυγε» ο Θανάσης Γεωργιάδης, ένας από τους προτεργάτες του στησίματος του Συστήματος Υγείας στην Ημαθία.


Με τη σειρά του ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή των ομιλητών, ενώ ο Ιορδάνης Ελευθεράκης αναφέρθηκε στις αρετές και αξίες που υπηρέτησε ο μεγάλος δάσκαλος όπως τον χαρακτήρισε, Θανάσης Γεωργιάδης, η ανάδειξη των οποίων είναι και ένας από τους λόγους που διοργανώνεται η ημερίδα.


Τέλος, ο Κώστας Ασλάνογλου αναφέρθηκε στην επόμενη δράση, που ξεκινάει με προσωπική του προωτοβουλία, που θα είναι η καταγραφή και έκδοση ενός εντύπου θα συμβάλλει στην καταγραφή της τοπικής ιστορίας και θα έχει σχέση με τιν ίδρυση και την εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία. Πώς και πότε ιδρύθηκε, ποιοι το ίδρυσαν, ποια τα πρώτα του βήματα και πώς εξελίχθηκε η πορεία του. 




Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ