Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Παλαιά Μητρόπολη ξεναγήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

Την Κυριακή του Θωμά (1η Μαΐου) το απόγευμα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε, μαζί με άλλους Αρχιερείς, τον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, όπου, αφού προσκύνησε, ξεναγήθηκε από την Έφορο Αρχαιοτήτων Ημαθίας κ. Αγγελική Κοτταρίδη. Προηγουμένως η γυναικία μοναστική αδελφότητα Ευαγγείσμού της Θεοτόκου από την Συρία, που τα τελευταία δέκα χρόνια φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού Ημαθίας, απέδωσε πασχαλινούς ύμνους στα Ελληνικά και τα Αραβικά.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων σε σύντομη ομιλία καλωσόρισε τον Μακαριώτατο στην Παλαιά Μητρόπολη Βεροίας και τον παρακάλεσε να επιδώσει τον χρυσό σταυρό στην κ. Αγγελική Κοτταρίδη εις ένδειξη αναγνωρίσεως της συνεισφοράς της.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ