Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταχματζίδης και Αποστόλου στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Τι δήλωσαν τα δύο εκλεγμένα μέλη
Η «μεγάλη εικόνα» της Κεντρικής Επιτροπής, που εξέλεξε το συνέδριο του ΠAΣΟΚ, προκαλεί ικανοποίηση στο στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη. Ο στόχος της συμμετοχής νέων προσώπων, της εκπροσώπησης όλων των τάσεων και της αποφυγής των αποκλεισμών, επετεύχθη σε βαθμό μεγάλο. Όσον αφορά το νομό Ημαθίας, εκλέχθηκαν δύο στελέχη. Ο πρώτος ήταν ο Δημήτρης Ταχματζίδης (εξελέγη στην 142η θέση), ένας ιστορικό στέλεχος της παράταξης που είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τον ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009 και η Ολυμπία Αποστόλου (εξελέγη στην 255η θέση.), ένα φρέσκο πρόσωπο που είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρούλακη στην Ημαθία. Ακολουθούν οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Ταχματζίδης: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ οριστικοποιήθηκε η εκλογή μου ως μέλος της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής στην 142η θέση όπως και της κ. Απόστολου Ολυμπίας στην 255η θέση. Θα ήθελα να συγχαρώ και τους 464 συνυποψηφίους μου και βεβαίως τους 301 συντρόφους που εκλέχθηκαν ως μέλη του οργάνου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συντρόφους - αντιπροσώπους που με στήριξαν και με εξέλεξαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους συντρόφους μου από τα Συνδικάτα που συνέβαλαν με τη στήριξη τους στην εκλογή μου. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την συντοπίτισσα μου σ. Αποστόλου Ολυμπία για την εκλογή της και εύχομαι καλή θητεία και συνεργασία για την ανάδειξη των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων που έχει ο Νομός μας».

Ολυμπία Αποστόλου: «Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έλαβε χώρα 20-22 Μαΐου.Ήταν ένα Συνέδριο αναγέννησης και ελπίδας. Το εφαλτήριο στην προσπάθεια μας να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ και πάλι πρωταγωνιστή. Σε εμένα, έφερε επιπλέον μεγάλη χαρά και την ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης.Η εκλογή μου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είναι μια εξαιρετική τιμή. Η τιμή του να υπηρετώ σε ένα κομματικό όργανο με μεγάλη ιστορία. Ευχαριστώ τους συντρόφους που με εμπιστεύτηκαν! Πάμε μπροστά με την κοινωνία στο προσκήνιο!»

3 σχόλια:

  1. Στρατώνας σκέτος το ΠΑΣΟΚ. Όλοι απλοί στρατιώτες ειναι. Μια ζωή. Ποτε δεν ζήτησαν τίποτε. Μόνο πρόσφεραν για τον σοσιαλισμό και συνεχίζουν με ησυχη την συνείδηση όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα εδω που τα λεμε η οικογενεια ενος εκ των δυο οντως προσφερε τα μαλλα στην οικογενειακη αναδειξη και στο επενδυω στον εαυτο μου...Τελος παντων δεν φταινε τα παιδια...ας μην ακολουθουμε ομως τα λαθη των προγονων στο στοχο...συμβουλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ