Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Alpha Security: Εδώ η ασφάλεια δεν κοιμάται ποτέ!

Ένας διαρρήκτης χρειάζεται μόνο μία ευκαιρία - Μην του την δώσεις
Αντικείμενο εργασιών της «Alpha Security» είναι η πώληση και η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, κλειστών κυκλωμάτων επιτήρησης (cctv) και κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού και εικόνας. Είμαστε στον χώρο από το 1991 και συνεργαζόμαστε με την εταιρία Texecom, η οποία με έδρα την Αγγλία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.
Η Alpha Security παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και διαθέτει δικό της 24ωρο Κέντρο λήψεως σημάτων.

Όλοι θα ήθελαν να προσέχουν την περιουσία τους και τα υπάρχοντά τους συνεχώς, αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο καθώς δεν μπορείτε να είστε στο σπίτι σας συνέχεια. Για να βεβαιωθείτε πως η πολύτιμη περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ασφαλή, μεσολαβεί το κέντρο λήψεως σημάτων το οποίο μπορεί να ελέγχει συνεχώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συναγερμός και ενημερώνει άμεσα τις αρχές και τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση οποιασδήποτέ παραβίασης.

Το κέντρο λήψεως σημάτων μπορεί να ελέγχει και για φωτιά, διαρροή αερίου και ένα σωρό ακόμα περιπτώσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την οικία και το κατάστημά σας.

Κάθε χρόνο γίνονται χιλιάδες διαρρήξεις. Για αυτό είναι σημαντικό να θωρακίσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου και τις επιχείρησής σου με ένα σύστημα ασφάλειας και σύνδεση σε κέντρο λήψεως σημάτων. Μην αφήνεις την περιουσία σου εκτεθειμένη. Ένας διαρρήκτης χρειάζεται μόνο μία ευκαιρία. Μην του την δώσεις!

ΠΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Αν είσαι τεχνικός, εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας και ενδιαφέρεσαι να γίνεις συνεργάτης στο κέντρο λήψεως σημάτων, επικοινώνησε μαζί μας.

«Alpha Security»
Πιερίων 110 - Βέροια
Τηλ.: 2331026156



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ