Quantcast

http://picasion.com/

Έρχεται μεγάλη δημοπρασία στο Τελωνείο Βέροιας - Αυτοκίνητα από 500€

Δείτε αναλυτικά τις μάρκες και τις τιμές
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 09:30 το πρωί, θα διεξαχθεί στο κατάστημα Τελωνείου Βέροιας, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά αυτοκίνητα για κυκλοφορία και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) (οχήματα για διάλυση), με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στον παρακάτω κατάλογο.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου τιμήματος μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός τριάντα (30) ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της Δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές αυστηρά εντός των 30 αυτών ημερών.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα και επιλέξτε τι σας συμφέρει:



10 σχόλια:

  1. Η ντροπή της ντροπής! Αντί να τα πανε για απόσυρση τα πουλάνε κιόλας. Απλώς απαράδεκτο!!! Ελλάς το μεγαλείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κρατος απο καποιους που τα αρπαζουν και θησαυρίζουν κανει τα στραβα ματια και απο τους "πεθαμενους" κοιταει να παρει λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλια αυτοκινητα...Δεν ειναι για πωληση! Αλλα για αποσυρση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε για ανταλλακτικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά απαράδεκτο! Θεωρητικά δηλαδή θα μπορουσαν να αγοραστούν όλες αυτές οι νεκρό φόρες από ιδιώτες και να βγουνε στο δρόμο! Αντί να βοηθήσει το κράτος και γενικά να αλλάξει πολιτικη ώστε να κυκλοφορούν στο δρόμο όσο πιο καινουρια αυτοκίνητα γίνεται για λόγους ασφάλειας, βγάζει παλια προς πωληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ξερει ο κουλης ..? που προωθεί τα ηλεκτρικά?,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούλης σε πείραξε??
      Μήπως οι προηγούμενοι αλήτες δεν έκαναν τα ίδια??

      Διαγραφή
  7. Το Toyota Carina opel astra του 2001και Hyundai getz αυτά τα 3 αξίζουν.οι κινητήρες τους αντέχουν έως 2,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Τα άλλα όχι. Μόνο αυτά τα 3 θα επέλεγα για αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δώσε σαβούρα στον λαό και τα καλά να τα παίρνουν οι βουλευτάδες και οι διοικητές αστυνομίας, στρατού, πυροσβεστικής και πάει λέγοντας μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών φυσικά και της Αστυνομίας, αλλά και τον υπαλλήλων που τους χαρτζιλικώνουν για να ανοίγουν δίνουν τις λίστες με τα δεσμευμένα. ΛΑΜΟΓΙΑ και ΑΛΗΤΕΣ όλη τους η φάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ