Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

4.500€ κέρδισε ο Ζαμπελάκης στο «Deal»

Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δημήτρης Ζαμπελάκης στο τηλεπαιχνίδι του Alpha «Deal» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Βέροια, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 4.500 ευρώ, την ώρα που το κουτί του είχε μέσα το ποσό των 2.000 ευρώ. Αν δεν είχε κάνει μια-δυο λάθος επιλογές, θα μπορούσε να πάρει ακόμα περισσότερα χρήματα και στο τέλος, αν ρίσκαρε, τότε θα έπαιρνε ακόμα 1.500 ευρώ. 

Όπως και να έχει όμως, το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο, έκανε δυνατές φιλίες μέσα στο παιχνίδι, ενώ συμπαίκτες και παρουσιαστής του υποσχέθηκαν πως όταν έρθουν στη Βέροια θα επισκεφθούν το μεζεδοπωλείο «Στάσου Μύγδαλα», προκειμένου να δοκιμάσουν τους λαχταριστούς μεζέδες και την τοπική κουζίνα της Βέροιας.

Δείτε το video μ' ολόκληρη το επεισόδιο:



6 σχόλια:

  1. Είχες πρόβλημα για τα 4.500 ευρώ Δημήτρη , με ένα κιλό αμύγδαλα 10.000 οικονομάς στο μαγαζί , δες το μαγαζί φίλε μου ......και άσε τους ντεμέκ φίλους....χάνεις εδώ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ο βεροιώτης με απέκλεισε τι πίνω , ο Δημήτρης ξέρει , γράπα ρε μάγκα !

      Διαγραφή
  2. Αυτος τώρα παιζει ή το φαγητο του διαφημίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή παρουσία από το Δημήτρη !!! Μπράβο συγχαρητήρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά σιγά τα λεφτά για τα 60.000 πήγαινε το θυμάστε, αντε μάζεψε κάνα τραπεζοκαθισμα από το πεζοδρόμιο γιατί περπατάμε οι πεζοί στο δρόμο, όπως και άλλοι της εστίασης της Βέροιας, πιάσατε όλα τα πεζοδρόμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ