Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής διαβάσεων στο Άνω Ζερβοχώρι

Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη (12.05.2022) οι εργασίες στο πέμπτο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου, με ανάδοχο την «ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε» και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Νάουσας. Σε ό,τι αφορά στη σήμανση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την κατασκευή του πέμπτου τμήματος του έργου, ισχύουν τα ακόλουθα: -Σήμανση –κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την κατασκευή του έργου

Οι ώρες εργασίας θα είναι 8.00-16.00. Το έργο κατασκευάζεται τμηματικά. Πρόκειται για οδό διπλής κυκλοφορίας, με διαχωριστική νησίδα από το ύψος της κεντρικής πλατείας ως και την έξοδο του χωριού προς Άγιο Γεώργιο, η οποία διακόπτεται στις συμβολές της οδού με όλες τις κάθετες προς αυτή. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε αυτή τη φάση στο τμήμα 5 (από την οδό Ολύμπου έως και την οδό Κ. Κανάρη) . Πρόκειται για τμήμα της οδού διπλής κατεύθυνσης, πλάτους 10μ και μήκους περίπου 60μ. Στο τμήμα αυτό πρόκειται να γίνει αποκλεισμός της οδού, ο οποίος αναμένεται να διαρκέσει 30 ημέρες.

Ο κυκλοφοριακός φόρτος προς τις εξόδους του χωριού προς Άγιο Γεώργιο και Αγγελοχώρι θα διοχετευτεί στις οδούς Κ. Δαβάκη και Καπ. Άγρα μέσω των οδών Αδ. Κοραή και Κ. Κανάρη αντίστοιχα, και στη συνέχεια μέσω των κάθετων οδών τα οχήματα θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Τα μεγάλα οχήματα (άνω των 3 τόνων), που κατευθύνονται από το Αγγελοχώρι προς τον Άγιο Γεώργιο, θα διοχετεύονται στην οδό Κ. Δαβάκη μέσω της ανώνυμης ασφαλτοστρωμένης οδού, και θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης μέσω της κάθετης ασφαλτοστρωμένης οδού που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα. Τα οχήματα άνω των 3 τόνων, που κατευθύνονται από τον Άγιο Γεώργιο προς το Αγγελοχώρι, θα διοχετεύονται στην οδό Κ. Δαβάκη μέσω της ασφαλτοστρωμένης οδού που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα και θα επιστέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης μέσω της κάθετης ανώνυμης ασφαλτοστρωμένης οδού.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Δήμαρχε η πόλη δεν έχει ούτε ένα σημείο που να φαίνονται οι γραμμές στους δρόμους κάντε κάτι (έρχονται εκλογες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ