Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπίκας: «Υπάρχει αισιοδοξία για την άνοδο στην Super League»

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Pressing» του Libero 107,4 ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας και αντιπρόεδρος της Superleague 2, Αχιλλέας Μπίκας, μίλησε για όλους και για όλα. Τοποθετήθηκε για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, την αδικία των μπαράζ ανόδου, και τα πενιχρά έσοδα από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα. Επίσης, αναφέρθηκε στον πρόεδρο του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και τον Αλί Αντέμ, που αγωνίζεται ως δανεικός από τους «κίτρινους» στην ομάδα της Ημαθίας. Τέλος είπε πως η μεγάλη του αγάπη από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι η Τσέλσι, ενώ σχολίασε και τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη είπε: “Είναι εξωπραγματική η προσπάθεια του τα τελευταία χρόνια. Κοντράρει τους υπόλοιπους μεγάλους και μακάρι να έχει και ευρωπαϊκή εξέλιξη τα επόμενα χρόνια”.

Για τον Αλί Αντέμ: “Ο Αλί είναι ένας καλός παίκτης, με ταλέντο. Δυστυχώς όμως ήρθε τον Γενάρη, χρειαζόταν χρόνο και η ενδεκάδα δύσκολα άλλαζε, με αποτέλεσμα να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής”
.

Δείτε το video:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ