Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: Μελετάται η μείωση ΦΠΑ στο 6%, σε βασικά είδη διατροφής

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα»
Tη μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής, τόνισε πως εξετάζουν τα κυβερνητικά στελέχη ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως εξήγησε ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ «Το σενάριο υπάρχει στο τραπέζι και η μείωση του ΦΠΑ εξετάζεται από το Υπ. Οικονομικών. Το αν θα γίνει η όχι είναι απόφαση του οικονομικού επιτελείου που πρέπει να λάβει υπόψιν του κι άλλους παράγοντες. Εξ' όσων γνωρίζω μελετάται να μειωθεί σε ορισμένα είδη στο 6%», πρόσθεσε.

Παράλληλα εξήγησε ότι δεν είναι δυνατό κάθε εβδομάδα να ανακοινώνοτναι κάποια μέτρα από την κυβέρνηση, γιατί τότε θα χαθεί ο έλεγχος. Η κρίση αυτή είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ, ανέφερε ο Γεωργιάδης. «Πρέπει δώσουμε λίγο χρόνο να δούμε πως θα πάνε τα μέτρα που ψηφίσαμε, πρέπει να χειριστούμε αυτή την κρίση σαν μαραθωνοδρόμοι και όχι σαν σαν ”κατοστάρηδες” ».

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα, με αυτό τον πληθωρισμό θα ήταν τρελό να μην το παραδεχτούμε» είπε ο Υπουργός. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ερωτηθείς για φαινόμενα αισχροκέρδειας, επεσήμανε πως από την επόμενη εβδομάδα - οπότε και θα ψηφιστεί σχετική τροπολογία, θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται ονόματα εταιριών που αισχροκερδούν.

27 σχόλια:

  1. Έλα πες την αλήθεια, αφού θέλετε να ρωτήσετε πρώτα τους Γερμανούς αν σας αφήνουν. Πες το ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σκεφθει τα ποσα εει πει και προσβαλλει τον λαο μεχρι τωρα, αυτο το σημερινο με εκπλησσει, η εκλογες αμεσα η συνεχιζει να μας δουλευει. Βγηκε και η Ντορουλα και μας ειπε πολιτικα λογια γεματα ψεμματα περι εκλογων....Αυτο ειναι σοι...μονοι μας τα τρωμε εδω και δεκαετιες

      Διαγραφή
    2. και οι προηγουμενοι και αυτος και οι πολλοι πολλοι επομενοι πρωτα θα ρωταν τους γερμανους τους φιλους μας και μετα θα δινουν κατι, εαν ειναι να δωσουν.

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον συγκεκριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μας κυβερνάει θεέ μου

    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ... ΔΙΑΦΟΡΑ;

      Διαγραφή
  4. Ο εθνικός μας γελωτοποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία απορία έχω, δεν προσβάλλει τους Νεοδημοκράτες η παρουσία και μόνο αυτού του ανθρώπου στο κόμμα και μάλιστα σε θέση Υπουργού; Εγώ θα ντρεπόμουνα πραγματικά, πόσο πιο κάτω δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαίρονται.
    Υπερήφανοι Δεξιοί Καραμανλικοί, αγαπητοί Ευρωπαίοι Χριστιανοδημοκράτες, αυτός τι σχέση έχει με μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι οι αλλοι πώς ειναι;;; καλυτεροι ή χειροτεροι;;; μια απο τα ιδια ολοι τους!

      Διαγραφή
    2. Στον Κουλη να το πεις.
      Έρχεται όμως η ώρα τους.

      Διαγραφή
    3. Ρε 5:33μμ αφού είναι ίδιοι,γιατί τους αλλάξαμε τους άλλους?ρωτώ για περισσότερο παραμύθι η για να λέμε αν ήταν οι άλλοι θα ήταν χειρότερα, καραγκιοζιλικια φιλελεύθερα!!!

      Διαγραφή
  7. Βρε το μπουμπούκο,που θέλει και υπουργεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ;; ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΧΡΕΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Τον παίρνετε σοβαρά αυτόν τον τιπάκο?
      Έσχος, επίπεδο πολιτικής

      Διαγραφή
    3. 5:32 και 5:33μμ οι υπεύθυνοι του χρέους έχουν όνομα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,το πιο ηλίθιο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε την διαχείριση του χρέους σε αυτούς που το δημιούργησαν,για να δημιουργήσουν μεγαλύτερο? Το παραμύθι ότι φταίει ο συριζα επικοινωνιακό έγκλημα όπως αυτό στην πολύπαθη Ουκρανία. Πλέον η λογική πάει περίπατο,ότι πει ο πορδοσαλτε είναι το ΣΩΣΤΟ.

      Διαγραφή
  9. Ο Άδωνις βγαίνει μπροστά εσείς τον βρίζετε με τους άλλους υπουργούς δεν ασχολείται κανένας ούτε που τους ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που μπλέξαμε,με το τσίρκο του Κούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Σ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ "ΚΛΟΟΥΝ" ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

      Διαγραφή
  11. Κουλη θελατε. Με χιλιες θυσιες βγηκαμε απο τα μνημονια με Συριζα αλλα σας αρεσαν φαινεται και θελετε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριζάκο, φέρετε ακέραια την ευθύνη που η ΝΔ είναι σήμερα αυτοδύναμη.

      Διαγραφή
    2. Ανεξαρτητε που μόνο ανεξάρτητος δεν είσαι,θα άκουσες τι είπε στο Κούλη αυτός ο "επίσημος"στο φόρουμ των Δελφών,ότι τα μνημόνια ήταν ότι χειρότερο έχει συμβεί στην Ελλάδα από το 1929 και μετά,και ο Κούλης επικροτουσε. Ο συριζακος ξεμπερδεψε την μπουγάδα αλλά το φτωχό μυαλό μας δεν το κατάλαβε και έφερε όλους αυτούς τους καραγκιοζιδες να τα ξανακάνουν σκατα,αλλά εσύ πάλι δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν το κατέχεις αυτό με το μυαλό.

      Διαγραφή
    3. Μόνο αυτό θα σου θυμίσω 5/7/2015, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Το ΟΧΙ ΝΑΙ, κόντρα στη βούληση της πλειοψηφίας του λαού και αυτού που επιτάσσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τώρα ποιος δεν το κατέχει αυτό με το μυαλό θα το κρίνουν οι αναγνώστες και οι σχολιαστές. Εντάξει Συριζάκο;

      Διαγραφή
    4. Ανεξαρτητουλη,ο Αλεξακος είχε το όχι στα μνημόνια και όχι το όχι στην Ε.Ε.αν θυμασε καλά όταν μπήκε στην αίθουσα του συμβουλίου είχε μαύρα μαλλιά και όταν βγήκε άσπρα με παπιλα στα χείλη,όπως λέει και ο άλλος ο μην κατέχων σαν εσε "με ένα άρθρο και έναν νόμο"στην πολιτική δεν είναι άσπρο μαύρο όλα,αν εφάρμοζε το όχι τώρα θα ήμασταν εκτός Ε.Ε. με δραχμή(εμένα δεν θα με χαλούσε)αλλά εσύ θα έριχνες μαύρη πλερεζα, γι'αυτό σου λέω ότι δεν το κατέχεις,όσο για την δημοκρατία στο Κουλησταν άστα να πάνε,κύριος εκφραστής ο μπουμπουκοΑδωνης.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ