Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών και στελεχών της ΝΔ στα Νοσοκομεία Ημαθίας

Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας. Την επίσκεψη συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές του νομού, κ.κ. Τάσος Μπαρτσώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής , ο υπεύθυνος Τομέα Υγείας κ. Μάκης Ισαακίδης, οι πρόεδροι ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜ.Τ.Ο. και μέλη της Δ.Ε.Ε.Π.

Το κλιμάκιο υποδέχτηκαν οι διοικητές των Νοσοκομείων, Βέροιας κ. Ηλίας Πλιόγκας και Νάουσας κ. Κώστας Λυκοστράτης. Στην ενημέρωση που ακολούθησε και στη διάρκεια των συζητήσεων με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων αναδείχθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι ώστε να ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση.




Όπως ανέφεραν τα στελέχη της ΝΔ: «Η πανδημία χτύπησε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο βγήκε ουσιαστικά από μία δεκαετή οικονομική κρίση με σημαντικές αδυναμίες και ως προς τις υποδομές του και ως προς το ανθρώπινο δυναμικό. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσε να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με ανθρώπινους πόρους αλλά και με υποδομές.

Τα Νοσοκομεία της Ημαθίας έχουν πλέον μια ιδιαίτερη θέση στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, ενισχυμένα σε προσωπικό, τεχνικά μέσα, αυξημένο προϋπολογισμό και κατατάσσονται στα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής, λαμβάνοντας την θετική γνώμη των πολιτών.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση στήριξε έμπρακτα το σύστημα Υγείας και εργάζεται σκληρά και μεθοδικά για την αντιμετώπιση χρόνιων διαρθρωτικών παθογενειών του στηριζόμενη και στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και το νέο ΕΣΠΑ».




Ο Υφυπουργός, οι βουλευτές και τα μέλη του κλιμακίου αφού ευχαρίστησαν όλους για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν σε δύσκολες συνθήκες, αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έχουν λάβει και υποσχέθηκαν να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους ώστε τα Νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν τα μέλη, Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Όλγα Μοσχοπούλου Αντ/δρος Δ.Ε.Ε.Π., Αδαμίδης Βαγγέλης Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας, Δήμητρα Βενιοπούλου Αντ/δρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας, Ζωή Βεσυροπούλου Θεοχαρόπουλος Αντώνης, Νίκος Αγγέλου, Γιάννης Σιμήνος, Συρμούλα Τζήμα, Στέλλα Αραπατζή, Τζωρτζίνα Αθανασίου, Ηλίας Νοβάκης, Τραϊανός Σιμήνος.

10 σχόλια:

  1. Έρχονται εκλογές ο κόσμος δεν ξεχνάει πς τους ξεχάσατε
    Δεν ξεχνάνε οι αγρότες της Ημαθιας τα δεινά που περνάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι βουλευτές, πως χαζογελάνε, όταν υπάρχουν διωκόμενοι υγειονομικοί που τα παιδιά τους πεινάνε?
    Μαζί με το Kuli και το αλεύρι είναι συνυπεύθυνοι, σήμερα βασανιστές και αύριο ίσως φονιάδες των απεργούντων πείνας.
    Όσο και να φωτογραφήζεστε θα φάτε μαζί με γιούχα και το μαύρο της ζωή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πούμε μια αλήθεια τώρα. Πρέπει η Ημαθία να ναι ο μοναδικός Νομός στην Ελλάδα που όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μαζί κι οχι ο καθένας χωριστά επισκέπτονται και έχουν κοινή συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Κι αυτή η ενωτική εικόνα πιστώνεται στους ίδιους,στη διοικούσα της ΝΔ αλλά και στο διοικητή που χαίρει αναγνώρισης απ'όλους και δεν μπορεί να "χρεωθεί" ως επιλογή συγκεκριμένου βουλευτή. Και δεν είναι η πρωτη φορά που συμβαίνει αυτό.Εγινε και επι Παλπάνα. Πάντως επι Συριζα ποτέ δεν συνεβη κατι αναλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Βάσω έχεις δίκαιο τέτοιο καραγκιοζιλικι επί συριζα ποτέ.

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον κ.Πλιογκα και τον κ.Λυκοστρατη για την άψογη λειτουργία των νοσοκομείων που ηγούνται.Ολα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άψογη λειτουργία, αλήθεια; ήθελες ή σου ξέφυγε.

      Διαγραφή
  6. Σα δε ντρέπεστε και μοστραρετε σε φωτο όταν υπάρχουν απεργοι πείνας και άνθρωποι σε αναστολή εργασίας από τα νοσοκομεία.Εσεις με τα 8000 ευρώ το μήνα και οι υγιειονομικοι χωρίς ένα ευρώ επειδή έτσι θέλετε! Υπάρχει και ο Θεός και η αδικία θα κυνηγάει και εσάς και τα παιδιά σας!Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα απαντησουν γιατι η Ελλαδα ειναι η χεριοτερη χωρα για το COVID σε ολη τη Δυτικη Ευρωπη και μαλιστα ενω δεν ειχε πληγει απο το πρωτο κυμα την ανοιξη του 2020? Ειναι κτηνωδια αυτη η πολιτικη που δεν ενισχυσε τις ΜΕΘ και δεν εφερε τα μονοκλωνικα οταν επρεπε. Τα αποτελεστατα το μαρτυρουν. Κανονικα πρεπει να στηθει ειδικο δικαστηριο για να εξετασει τις δικς τους ευθυνες στην οργανωση του ΕΣΥ οταν ειχν πληρη γνωση της εξελιξης της πανδημιας. Σαν να ειμαστε σε πολεμο κι αποφασιζουν να αδυνατησουν τον στρατο. Ειναι το πλεον ακαταλληλο κομμα να κυβερνησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Τσίπα δεν έχετε επάνω σας; Χαμογελάτε κιόλας!!! Πάρτε πίσω τους υγειονομικούς που διώξατε γιατί έχετε καταντήσει το νοσοκομείο "σφαγείο"... Και για εξηγήσετε μας κάτι. Όταν χωρίς την τρίτη δόση εμβολίου κάποιος θεωρείται ανεμβολιαστος ,και άρα πρέπει να εκδιωχθεί από τη θέση του στο νοσοκομείο, πώς κάποιοι από εσάς εργάζεστε ακόμη με μόνο δύο εμβόλια κάνοντας rapid test και λέτε ότι δεν είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση;Εεεε; Πάρτε λοιπόν με rapid και αυτούς που διώξατε γιατί σας πήρανε χαμπάρι όλοι,εμβολιασμοί και ανεμβολιαστος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ