Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασαν οι σούβλες του Κρομμύδα στην Πιερίων! Καθημερινά και σε πακέτο!

Ωράριο 11:00 - 17:00 - Τηλ. 2331091173
Αν είστε από αυτούς που αναζητάτε πάντα κάτι πιο σπέσιαλ και πιο μερακλίδικο σε φαγητό, σας έχουμε τέλεια νέα! Η ψησταριά του Κρομμύδα ήρθε στη Βέροια και σας περιμένει στην οδό Πιερίων 182, δίπλα από τον Σκλαβενίτη, για σούβλες με μερακλίδικα και χειροποίητα κρεατικά και ψητά της ώρας, όλα και σε πακέτο με ένα τηλέφωνο στο 2331091173.


Κοκορέτσι, κεμπάπ χοιρινό και κοτόπουλο, πανσέτα χοιρινή και κότσι χοιρινό. Και τα Σαββατοκύριακα μπαίνουν στη σούβλα τα αρνιά και τα κατσίκια και έρχονται στο πιάτο μας τρυφερά, ζουμερά, με τραγανή πετσούλα! Και αν η παρέα θέλει και τα απλά, τα κλασικά της ώρας; Ο Κρομμύδας έχει και από αυτά! Μπιφτέκι, πανσέτα, λουκάνικο και σουβλάκι χοιρινό και κότας. Και φυσικά και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, τζατζικάκι και αλοιφές, τηγανιτές πατατούλες και φρέσκες σαλάτες.

Με ένα τηλέφωνο στο 2331091173 μπορείς να τα πάρεις όλα πακέτο αλλά μπορείς να τα απολαύσεις και στα τραπεζάκια του Κρομμύδα στο μπαλκονάκι του, επί της Πιερίων.

Ψησταριά Κρομμύδας
Πιερίων 182, Βέροια (δίπλα από τον Σκλαβενίτη)
τηλ. 2331091173
facebook ΕΔΩ







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ