Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γυναίκα σπέρνει τον φόβο στην Ανοίξεως - Μπουκάρει σε πολυκατοικίες και χτυπάει τις πόρτες

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί - Ούρλιαζε, φώναζε και απειλούσε τον... κανέναν!
Τον τρόμο έσπειρε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 20 Απριλίου μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 45 χρονών, στο κέντρο της Βέροιας. Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν κάτοικοι στην περιοχή της Ανοίξεως, είδαν μια οργισμένη γυναίκα, δίχως λόγο κι αφορμή, να μπουκάρει στις πολυκατοικίες και να χτυπάει με μανία τα θυροτηλέφωνα, τα κουδούνια και τις πόρτες. Χωρίς να έχει αίσθηση της πραγματικότητας ανεβοκατέβαινε μαινόμενη τους ορόφους και ούρλιαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έβριζε χυδαία και με ακατανόμαστες εκφράσεις όσους περαστικούς έβλεπε μπροστά της. Έντρομοι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων κάλεσαν την Άμεση Δράση, προκειμένου να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Μέσα σε λίγα λεπτά, η γυναίκα αποχώρησε προς άγνωστο προορισμό. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως απευθυνόταν στον... κανέναν!

5 σχόλια:

  1. Μ Τεταρτη βεροιωτη βιαζεσαι για το πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο καταθέσεις υπόθεση...και έρχεται το ψυχιατρείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν αυτή από το ΚΚΕ που κόλλαγε στις κολόνες της Ανοίξεως αφίσες με τον Μπελογιάννη, και όταν διαπίστωσε πως όλες οι αφίσες εξαφανίστηκαν από την Ανοίξεως έπαθε σοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ