Από την πλευρά του ο κ. Μπαρτζώκας ανέφερε πως χρειάζεται να οργανώσουν τις μελλοντικές τους δράσεις, πάντα γύρω από τη συνισταμένη της εγγύτητας στην κοινωνία. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να είμαστε κοντά στους πολίτες και τα ζητήματα που τους απασχολούν, επιδιώκοντας πάντα να είμαστε μέρος της λύσης. Η αποστολή μας είναι να αφουγκραζόμαστε, να κατανοούμε, να αναζητούμε διέξοδο στα προβλήματα, ιδιαίτερα κατά την παρούσα περίοδο που βιώνουμε σημαντικές προκλήσεις. Χαίρομαι που επιβεβαιώνουμε ότι στοιχιζόμαστε όλοι μας γύρω από τον κοινό μας στόχο» κατέληξε ο Βουλευτής Ημαθίας.
Συνεδρίασαν τα στελέχη της ΝΔ στην Ημαθία - Ποιοι ήταν εκεί;
Τακτική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην Δ.Ε.Ε.Π. της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία. Η συγκέντρωση αφορούσε την οργάνωση των μελλοντικών δράσεων του κόμματος και την προσπάθεια διείσδυσης στην κοινωνία, προκειμένου το κυβερνών κόμμα να είναι δίπλα στον πολίτη. Τα μέλη καλωσόρισαν ο Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο Τάσος Μπαρτζώκας. Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. τόνισε πως η συνεργασία των οργανώσεων με τους βουλευτές του νομού είναι ιδιαίτερα σημαντική, στην κοινή προσπάθεια να βρίσκονται κοντά στην κοινωνία και τους ανθρώπους της.
Στην πολιτική εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων: Όλγα Μοσχοπούλου - Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ, Ζιώγας Δημήτρης - Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας, Αδαμίδης Βαγγέλης - Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας, Βενιοπούλου Δήμητρα Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας, Αγγέλου Νίκος, Αθανασίου Τζωρτζίνα, Βαρακλή Ευδοξία, Βράνας Γιάννης, Δάγγας Γιώργος, Θεοχαρόπουλος Αντώνης, Νοβάκης Ηλίας, Σιμίνος Γιάννης, Πανάγου Κατερίνα, Παπαδόπουλος Γιώργος, Παπαδόπουλος Θωμάς, Πυρινός Δημήτρης, Τζίμα Συρμούλα, Τσαγιόπουλος Αντώνης.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής - Έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο
-
Με μισθό γύρω στα 24.000 ευρώ Ένα πάρα πολύ γνωστός Βεροιώτης, λάτρης της γυμναστικής και της
-
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας 54 ετών από το όχημά του μετά από εκτροπή το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου, σύμφωνα με
-
Σταμάτησε για καφέ στην Ελιά, πριν πάει για γυρίσματα στη Φλώρινα - H συνάντηση με τον Βασίλη Σαρηγιαννίδη και τον
-
Νέα ενημέρωση: Έχει καλυφθεί η ανάγκη για αίμα - Καλέστε στο τηλ. 2331351173 για μελλοντικές ανάγκες
-
Ένα νέο, ισχυρό επενδυτικό σενάριο φαίνεται να διαμορφώνεται έξω από τη Βέροια, φέρνοντας στο προσκήνιο τα παραποτάμια οικόπεδα της ΔΕΗ
-
Σε κατάσταση προβληματισμού βρίσκονται οι αγρότες σε Ημαθία και Πέλλα, μετά το χαλάζι που έπληξε τις καλλιέργειες και προκάλεσε ζημιές
-
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr Για 8η χρονιά το Μακροχώρι τίμησε τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων
-
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, αφιερωμένη στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα
-
Θέλω να εκφράσω τις θερμές και ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της





.jpg)

Είναι φανερό ότι ετοιμάζεστε για εκλογές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν σας σώνει τίποτα. Απλά (οι άριστοι) τα έκαναν σκ@τ@.
Απελπισμένος και εγώ 12 χρόνια τώρα έκανα το λάθος να ψηφίσω.
Δεν υπάρχει περίπτωση τώρα. Πολλά, επαναλαμβανόμενα και τραγικά τα λάθη σας. Αποδειχθήκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και εσείς ακόμα νομίζετε ότι είστε κοντά στους πολίτες και τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Θα μείνετε στην ιστορία ως (η αποτυχημένη Κυβέρνηση των αρίστων).
Παρομοίως
ΔιαγραφήΣυμφωνώ
ΔιαγραφήΨηφίζω ΔΑΓΚΩΤΟ Βλαχογιάννη αν μου δώσει ελευθέρας για 6 μήνες να βλέπω δωρεάν κινηματογράφο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚλαιω!
ΔιαγραφήΜέσα στα νιάτα,τα μέλη...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠές τα πές τα. Αναπολάω το πρίν με την κυβέρνηση των επιτυχημένων, που σε όλα αποδείχτηκαν ανώτεροι των περιστάσεων. Ειχαν και το ηθικό πλεονέκτημα σαν προσόν. Για μένα, ο Τίπρας κέρδιε και ειναι Πορδιπουργός. Το οτι δεν τον ψήφισαν, ειναι άλλο. Τι περιμένεις απο @ώα. Σαν πολλοί δεξιοί δεν μαζεύτηκαν; Αντε να αραιώνετε. Να φύγετε , να πάτε αλλού. Εμείς εδώ θέλουμε Τσίπρα. Να κοικοκυρέψει τη χώρα. Τελειώσατε ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΛΗΔΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ μάθε πρώτα να γράφεις και μετά σχολίασε και δημόσια!
Διαγραφή6 Απριλίου 2022 - 5:48 μ.μ. σε ενοχλάω ε; Τρέμεις που θα χάσεις. Σας έπιασε συν κρυο με την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Ετοιμάζω τα λάβαρα της νίκης.
ΔιαγραφήΣτο ενα λάβαρο, σου έφυγε η φάσα και η ροζ φούντα ξεθώριασε. Κανόνισε σταυροβελονιά διπλή
ΔιαγραφήΜε τέτοια στελέχη η ΝΔ,δεν πιάνει ούτε 20% στην Ημαθία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνώ πανελλαδικά η νουδου,θα σαρώσει ...
ΔιαγραφήΟξω......μπας και ξεβρωμισει ο τόπος μας από όλους. Όχι μόνο αυτούς, και ι υπόλοιποι δρόμο....Έξω από τη χώρα
ΑπάντησηΔιαγραφήΠόσο αλλάζει ένα γράμμα την κυβέρνηση των αριστων? Πόσο σημαντικό αυτό το χ.
ΔιαγραφήΜισο αιώνα τώρα,όλες οι κυβερνήσεις θέλουν το καλύτερο για μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘέλουν να μας σώσουν όλοι τους!
Σας παρακαλούμε,ΝΔ,Πασοκ,Συριζα,ΚΚΕ,Βαρουφάκη,βελοπουλε,
Μην μας σώζετε άλλο!
Όχι άλλο σώσιμο!
Όχι άλλο "κάρβουνο" , μας πνίξατε !
ΔιαγραφήΔεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί μία τυπική διαδικασία του συγκεκριμένου κόμματος. Οι άλλοι δεν συνεδριάζουν; Αυτοί τουλάχιστον κάνουν και επισκέψεις οι σωτήρες του Σύριζα τρέμουν να βγουν από το σπίτι τους μην φανε καμία ντομάτα. Τουλάχιστον ας αναγνωρίσουμε οτι η ΝΔ δεν κυβέρνησε και κάτω απο τις καλύτερες συνθήκες Κοβιντ, πολεμος, κα Αν είχαμε Σύριζα τρέμω να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί. Ας αναγνωρίσουμε τουλάχιστον αυτο. Δεν ψηφίζω κανέναν να προλάβω να πω πριν μου πει κάποιος οτι ειμαι ΝΔ
ΔιαγραφήΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΥΟΠΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι εκλεγμένοι λέμε ε;
ΑπάντησηΔιαγραφή