Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δερμιτζάκης: «Θέλουμε και πάλι πρωταγωνίστρια τη Βέροια»

Στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» του συνδρομητικού καναλιού της NovaSports εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής της Βέροιας μίλησε για την πορεία της ομάδας και έστειλε το μήνυμα πως η ιστορική «Βασίλισσας του Βορρά» θα γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια, όπως άλλωστε της αξίζει. Μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την οικογένεια Μπίκα που ηγείται αυτής της προσπάθειας και έπλεξε το εγκώμιο του γενικού διευθυντή Γιώτη Τσαλουχίδη και του γενικού αρχηγού Θωμά Τρούπκου για την πολύτιμη προσφορά τους στον σύλλογο. 

Επίσης, αναφέρθηκε στους παίκτες του, που θεωρεί πως ήταν άξιοι να βρίσκονται στην πρώτη θέση, γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά για να φτάσουν στην κορυφή. Tέλος, υπογράμισσε πως το σύστημα διεξαγωγής της Super League 2 είναι άδικο, αφού κάποια ομάδα μπορεί να τερματίσει πρώτη στην κατηγορία, αλλά τελικά στα μπαράζ να χάσει το τρένο της ανόδου.

1 σχόλιο:

  1. E βεβαια..να ανεβουμε για να γεμιζει με 40_50 14χρονα οι κερκιδες και οταν παιζουμε με τον ΠΑΟΚ..τα επισημα να ειναι γεματο.με ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ..που σε καθε λαθος αποφαση του διαιτητη π θα ευνοειτην Βεροια, θα εναντιωνονται εναντιον της φωναζοντας συνθηματα..παλια μεγαλεια!!δεν τα ξερει μαλλον αυτα ο προπονητης μας..Δεν τα εχει ζησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ