Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χιλιάδες πιστοί στις περιφορές των επιταφίων στη Βέροια

Με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια χιλιάδες πιστοί συμμετέχουν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά των Επιταφίων σ' όλες τις ενορίες του δήμου Βέροιας. Υπό τους θρησκευτικούς ήχους και τις καμπάνες να χτυπούν πένθημα, οι Επιτάφιοι πέρασαν από την πλειοψηφία των περιοχών. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι περισσότεροι πιστοί φορούσαν προστατευτικές μάσκες και προσπαθούσαν, όσο ήταν δυνατόν, καθώς επικρατούσε το αδιαχώρητο, να κρατήσουν τις σωστές αποστάσεις μεταξύ τους. 

Το Θείο Δράμα κορυφώθηκε, με τους Χριστιανούς να περιμένουν την πρώτη Ανάσταση. Ο Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμων θα παρευρεθεί το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου στις 8:00 π.μ. στον ιστορικό Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας (δείτε εδώ).





2 σχόλια:

  1. Στην Ανάληψη στου Παπάγου οι περισσότεροι πολίτες δυστυχώς δεν φορούσαν μάσκα και δεν τους ενδιέφερε, φαντάσου απόψε στην ανάσταση τι θα γίνει και μετά σε 10 μέρες.. Κλάψτε κλάψτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν φοβάσαι την ζωη σου μείνε μέσα με τον εαυτό σου καλή ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ