Quantcast

http://picasion.com/

Με συγκίνηση και κατάνυξη η Ανάσταση στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου Νάουσας

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης αλλά και ελπίδας τελέστηκε Μεγάλο Σάββατο βράδυ στο μικρό εκκλησάκι του Γ.Ν. Νάουσας τελετουργία της Ανάστασης του Κυρίου, παρουσία του Πατήρ Ιωάννη Παπαλιάγκα, δίνοντας την ευκαιρία σε ασθενείς και εργαζόμενους της εφημερίας να παρευρεθούν. Όπως αναφέρει ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστας Λυκοστράτης, «απροσδόκητα κατέφθασαν και άλλοι εργαζομενοι εκτός εφημερίας μαζί με τα παιδάκια τους για να μοιραστούν αυτές τις στιγμές όλοι σαν μια οικογένεια. Ο Πατήρ βρέθηκε σε συγκίνηση έκδηλη με δάκρυα στα μάτια καθώς 2 ολόκληρα χρόνια είχε να λειτουργήσει το Εκκλησάκι του Νοσοκομείου Νάουσας.


Και όλοι μαζί οι παρεβρισκόμενοι περίμεναν με σεβασμό και υπομονή τους χειρουργούς να ολοκληρώσουν πρώτα ένα έκτακτο χειρουργείο πριν ξεκινήσει η λειτουργία.


Η συγκίνηση είναι και δική μου, είναι όλων μας. Το Αναστάσιμο Φως να μας φωτίζει όλους, και είθε η ελπιδα της Ανάστασης να φέρνει το μεγαλείο της Αγάπης και της Συγχώρεσης στις καρδιές όλων μας στις ημέρες που ακολουθούν. Να είστε όλοι καλά, Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη», καταλήγει ο κ. Λυκοστράτης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ