Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα παιδιά του Πειραιά υποκλίθηκαν στη Βασίλισσα

Match summary από τον Βασίλη Αλαμπορινό

Η Βέροια συνέχισε με νίκη την εκπληκτική πορεία της, την οποία ζηλεύουν πολλές ομάδες. Νίκησε και τον Ολυμπιακό Β σε έναν αγώνα που στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχη ήταν η «Βασίλισσα του Βορρά», αλλά και στο δεύτερο, ενώ η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε να πιέσει, δεν κατάφερε να βγάλει φάσεις και να την ανησυχήσει.

Η Βέροια ήταν για άλλη μια φορά ικανοποιητική, διαχειρίστηκε ορθά το σκορ του 1-0 και κατάφερε να στεφθεί νικήτρια της σημερινής μάχης. Μιας μάχης που αποτελεί ακόμη ένα λιθαράκι για την άνοδο στη Super League!

Η ομάδα των νεαρών του Ολυμπιακού, έδειξε πως υπάρχει η απαιτούμενη τεχνική ποιότητα, αλλά θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσα ομάδες σαν τη Βέροια, η οποία τακτικά βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, με απαράμιλλη συνοχή και με συλλογική προσπάθεια επαγγελματικών προδιαγραφών.

Ας δούμε λοιπόν τις φάσεις του αγώνα...

Α Ημίχρονο

• Στο 4', σουτ μονοκόμματο του Πασά από τα δεξιά, αλλά δεν είχε αρκετή δύναμη κι έτσι μπλόκαρε εύκολα ο Τζολακης.

• Στο 6', εξαιρετική ντρίμπλα του Φοφανά κοντά στην αριστερή πτέρυγα, ο οποίος μεταβίβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Γιακουμάκη, αλλά πρόλαβε και βγήκε ο Τζολάκης.

• Στο 15', σέντρα του Μούργου για τον Γιακουμάκη, ο οποίος βρήκε ξυστά τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Γιάννη Πασά, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει με όμορφο πλασέ το 1-0!

• Στο 26', ξεκίνησε φάση από το βολέ του Βελλίδη ο οποίος βρήκε τον Μούργο, αυτός σέντραρε για τον Πασά μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι ο επιθετικός της Βέροιας τελείωσε τη φάση με άμεση επαφή 1ου χρόνου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

• Στο 33' μετά από μη ασφαλή μεταβίβαση του Δημόπουλου σε κλειστό χώρο για τον Μούργο, ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας έχασε τη μπάλα δίνοντας την ευκαιρία μετάβασης για τους Πειραιώτες, αλλά ο Σουρλής δεν πρόλαβε να αγγίξει και να τελειώσει τη φάση, καθώς βγήκε έγκαιρα ο Βελλίδης.

• Στο 34', ωραία προσποίηση του Μούργου, έβγαλε αριστερά στην πτέρυγα για τον Πασά, αυτός σέντραρε, αλλά δεν πρόλαβε για λίγο ο Γιακουμάκης.

Β Ημίχρονο

• Στο 59', transition φάση με τον Σουρλή, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή κάνοντας το πλασέ, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Βελλίδης.

• Στο 63' φάση μετάβασης για τη Βέροια με τον Πασά, ο οποίος έφυγε μόνος του, ντρίμπλαρε στο ύψος της περιοχής 2 αντίπαλους, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν το ιδανικό κι έτσι μπλόκαρε ο Τζολακης.

• Στο 82' σουτ του Λιάτσου, μπλόκαρε εύκολα ο Βελλίδης.

• Στο 88', απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούργου, αλλά καθώς δεν είχε ιδιαίτερη δύναμη, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τζολάκη.

* Μη χάσετε τη Μάχη των Πάγκων και την Αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που ακολουθούν!

• Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

* ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (77' Παπαχρήστος), Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (67' Κάτσε), Φοφανά (61' Κουατένγκ), Πασάς (77' Καπνίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β:
Τζολάκης, Κινκουε, Ξενιτιδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (69' Λιάτσος), Βοΐλης, Ντοη, Κωστή(86' Μπα), Σουρλής.

1 σχόλιο:

  1. Ποια βασίλισσα? Στο 2ο μας πήραν παραμάζωμα. Η ομάδα δεν μαρκάρει πρώτη στη φάση και δυνατά και έχει αδύναμο κέντρο.
    Ενώ τα σκορ είναι υπέρ, η γενική εικόνα δεν μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ