Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάρτα Ασθενοφόρου «Φροντίδα και Υγεία στο σπίτι»: Υπηρεσίες διακομιδής ασθενών με σύγχρονο ασθενοφόρο καθώς και αεροδιακομιδών

Χωρίς ταλαιπωρία, με σεβασμό στον ασθενή και Πανελλαδική κάλυψη
Η ΚοινΣΕπ «Φροντίδα και Υγεία στο σπίτι» σε συνεργασία με την εταιρεία «CARE AND TOURISM ENTERPRISES ΟΕ» παρέχει υπηρεσίες διακομιδής ασθενών, με σύγχρονο ασθενοφόρο εκτός από τον νομό Ημαθίας και στην ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και σε νησιά με αεροπορική κάλυψη.

Αμεσότητα

Μεταφορές με το ιδιωτικό ασθενοφόρο πραγματοποιούνται, είτε αμέσως για επείγοντα περιστατικά, είτε με προγραμματισμένα ραντεβού.

Ασφάλεια

Πληρούνται όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς μεταφοράς, διατίθεται σύγχρονος εξοπλισμός και πιστοποιείται από το ΕΚΑΒ.

Χωρίς ταλαιπωρία, με σεβασμό

Η υπηρεσία είναι ολοκληρωμένη, από το κρεβάτι του ασθενούς, στο κρεβάτι του νοσοκομείου ή σε οποιοδήποτε σημείο χρειαστεί. Φροντίζουμε να μην ταλαιπωρηθεί ο ασθενής και να έχει ασφαλή και αξιοπρεπή μεταφορά. Πραγματοποιείται μεταφορά με ασθενοφόρο ακόμα και σε καμπίνα πλοίου ή και σε αεροδρόμιο.

Κινητές μονάδες

Το ιδιωτικό μας ασθενοφόρο είναι κινητή μονάδα.
Υπάρχουν δηλαδή όλα τα κατάλληλα μηχανήματα, monitor και απινιδωτής, ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κατά τη διάρκεια της διακομιδής και να γίνει διάσωση εάν χρειαστεί.

Πιστοποιημένοι Διασώστες

Σε κάθε μεταφορά με το ιδιωτικό ασθενοφόρο παρίστανται 2 έμπειροι, πιστοποιημένοι διασώστες.
Αυτό σημαίνει πως το προσωπικό που συνοδεύει τον ασθενή στην μεταφορά του, έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε να παρέχει πρώτες βοήθειες, ΚΑΡΠΑ, να πραγματοποιήσει απινίδωση και να χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα της κινητής μονάδας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μεταφορά ασθενούς με τη συνοδεία ειδικευμένου γιατρού.

Πανελλαδική κάλυψη

Μεταφορές με το ιδιωτικό ασθενοφόρο πραγματοποιούνται εκτός από τον νομό Ημαθίας και στην ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και σε νησιά με αεροπορική κάλυψη, κατόπιν συνεννόησης.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πλατεία Πλατάνων 2, 2ος όροφος, Βέροια
Τηλ. : 2331308201, 2331308202
Κιν. : 6986704902, 6988012495
Βετσοπούλου 102, Ισόγειο, Αλεξάνδρεια
Τηλ. : 2333401095
Facebook : Φροντίδα και υγεία στο σπίτι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ