Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πάθος των πρωταθλητών!

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!Μπορεί σε κάθε αγωνιστική, όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω στον προπονητή και στους παίκτες, αλλά στον πάγκο της Βέροιας υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζούνε και αναπνέουν για την άνοδο της ομάδας στην Super League. Είναι εκείνοι που μετέδωσαν στον σύλλογο την δίψα για διάκριση, το πάθος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το μέταλλο του νικητή! Πραγματικά, μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις! 

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, το πάθος που έχουν ο βοηθός προπονητή Αλέξανδρος Βεργώνης, ο διευθυντής Γιώτης Τσαλουχίδης, ο γενικός αρχηγός Θωμάς Τρούπκος, ο γυμναστής Γιάννης Ματζιαρίδης και ο φυσικοθεραπευτής Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

Μια πόλη, μια ομάδα, μια οικογένεια, ένα όνειρο...!


1 σχόλιο:

  1. Βέβαια θα έχουν πάθος , αφού πληρώνονται ακι ειδικά ο βεροιώτης Γιώτης , επαγγελματίες λέγονται , για αυτό δεν γεμίζουν οι κερκίδες , ψάχτε το ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ