Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια Βεροιώτισσα καλλονή... στο Survivor!

Έστειλε μήνυμα στην κολλητή της, Βρισηίδα
Μπορεί φέτος, προς έκπληξη όλων, να μην είχαμε -προς το παρόν τουλάχιστον- κάποια Ημαθιώτικη συμμετοχή στο Survivor, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κάπως θα... ξεπεταχτεί ένας Βεροιώτης στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Αν όχι με φυσική παρουσία, τουλάχιστον μέσω αναμνήσεων, αφιερώσεων ή τεχνολογίας. Όπως πέρυσι, με τις αξέχαστες αναφορές του James στους Βεροιώτες κολλητούς του, Άρη Μαρτάκη και Βαγγέλη Καμαριώτη και την επική εμφάνιση του Άρη στην οθόνη, που έκανε τα σάλια των κοριτσιών του Survivor να τρέχουν.


Κάπως έτσι, μια αιθέρια ύπαρξη από τη Βέροια εμφανίστηκε και φέτος στην οθόνη, κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας που κέρδισαν οι διάσημοι, προκειμένου να απευθύνει μήνυμα στην Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παπαγιάννη, μοντέλο στο επάγγελμα, δικό μας παιδί, πανύψηλη, καστανή και εντυπωσιακή. Η Αλεξάνδρα αφού απηύθυνε το μήνυμά της στον κολλητή της, έλαβε και τα κομπλιμέντα της από τις συμπαίκτριες της Βρισηίδας. Λέτε να δούμε και την Αλεξάνδρα σύντομα με μαγιό και κόκκινη ή μπλε μπαντάνα στο ριάλιτι επιβίωσης; Ή σε κάποιο άλλο; Μμμμ... για να δούμε!

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Βεροιώτη έχεις να δεις καιρό όμορφη γυναίκα για να λες ότι αυτή είναι κούκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιώτη αυτή ΔΕΝ είναι η Αλεξάνδρα Παπαγιάννη.ΣΟΚ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ