Αρκετά προβλήματα, κυρίως στην ηλεκτροδότηση, άφησε πίσω του το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε από νωρίς το πρωί της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου 2022 την Ημαθία. Η σφοδρή χιονόπτωση και οι άνεμοι που έπληξαν από τα ξημερώματα της Κυριακής τα Πιέρια, δημιούργησαν προβλήματα στα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας. Σύμφωνα με την ενημέρωση, πτώσεις δέντρων δε δύο σημεία, έκοψαν καλώδια ηλεκτροδότησης και άφησαν χωρίς ρεύμα τα Ριζώματα, τη Σφηκιά και το Δάσκιο από τις 12 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι κάτοικοι των χωριών έμειναν χωρίς ρεύμα για περίπου 24 ώρες μέσα στα παγωμένα σπίτια τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης, διεκόπηκαν και οι τηλεπικοινωνίες. Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα, λόγω της διακοπής ρεύματος, παρέμειναν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Ριζωμάτων.
Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε μόλις πριν από λίγη ώρα, περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τους κατοίκους να έχουν κλείσει ένα 24ωρο χωρίς ρεύμα.
Πολλά τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στην πόλη της Βέροιας, καθώς από το μεσημέρι της Κυριακής κόπηκε το ρεύμα σε αρκετές περιοχές, τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε κοντινά χωριά, όπως Ραχιά, Ασώματα κτλ. Στην πόλη η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγες ώρες αργότερα, μέχρι το απόγευμα σε πολλές περιπτώσεις.
Πτώση δέντρου στο παλιό Δημαρχείο Ριζωμάτων
Από τους σφοδρούς ανέμους, τα ξημερώματα της Κυριακής ξεριζώθηκε και ένα δέντρο στο παλιό Δημαρχείο στα Ριζώματα, προκαλώντας ζημιές στην περίφραξη. Το πρωί της Δευτέρας, οι κάτοικοι έπιασαν δουλειά και με αλυσοπρίονα απομάκρυναν σιγά σιγά τον μεγάλο όγκο κλαδιών και κορμού, προκειμένου να αποκατασταθούν και οι ζημιές.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής - Έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο
-
Σταμάτησε για καφέ στην Ελιά, πριν πάει για γυρίσματα στη Φλώρινα - H συνάντηση με τον Βασίλη Σαρηγιαννίδη και τον
-
Σας περιμένουμε μετά τις 17:00 να γιορτάσουμε την έναρξη Η μεγάλη μέρα έφτασε και το νέο coffee - bar - bistrot «Marylin» ανοίγει
-
Ήταν το πρώτο τους ραντεβού Με την αγωνία να κυριεύει τους συγγενείς για την κατάσταση της
-
Με μισθό γύρω στα 24.000 ευρώ Ένα πάρα πολύ γνωστός Βεροιώτης, λάτρης της γυμναστικής και της
-
Το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 (Σάββατο του Λαζάρου), θα τελεστεί η κηδεία του 7χρονου Αχιλλέα Πασχαλίδη, που έχασε την ζωή του λίγες
-
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας 54 ετών από το όχημά του μετά από εκτροπή το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου, σύμφωνα με
-
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά
-
«Η γυναίκα μου είναι η δύναμή μου. Της λέω κάθε μέρα: «Μην φοβάσαι, θα τα καταφέρουμε. Θα νικήσουμε!»
-
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, αφιερωμένη στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.