Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ελιά χτύπησε η καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι ήταν εκεί

Διήμερη επίσκεψη στη Βέροια πραγματοποιεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και πρώην Υπουργός Οικονομικών, έφτασε σήμερα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου νωρίς το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ το βράδυ ήταν ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά. Τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πλαισίωναν στο πάνελ ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ο οποίος έκανε και μια αρχική τοποθέτηση και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλδάρας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσακαλώτος, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ειδικά στο θέμα της πανδημίας, λέγοντας πως καθ' όλη τη διάρκειά της δεν έκανε κάτι για να ενισχύσει το ΕΣΥ. Αναφερόμενος σε κάποιο σημείο που διαχωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Νέα Δημοκρατία, είπε πως αυτό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει ότι ο κόσμος στην πανδημία έχει αλλάξει και χρειάζεται ρεαλιστικές και ριζοσπαστικές προτάσεις. 


Επίσης, ανέφερε ότι η νεοφιλελεύθερη οικονομία του Μητσοτάκη έχει χαμηλούς μισθούς και ανισότητες, δεν έχει υψηλή ανάπτυξη και θα μας φτάσει στην προ κρισης εποχή, ιδιαίτερα προβληματική, όπως την χαρακτήρισε. 

Τέλος, αναφέρθηκε στις 21 δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί, λέγοντας παράλληλα πως «θελουμε να συσπειρώσουμε κόσμο, να συναντήσουμε κόσμο. Θα υπάρχουν διαφωνίες, είναι ένα θετικό στοιχείο, ειδικά αν κρατήσουμε επίπεδο και όχι ανθρωποφαγία. Το έδαφος υπάρχει για μια μεγάλη αλλαγή. Δικό μας θέμα να φτιάξουμε τις υποκειμενικές συνθήκες. 

Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στο συνέδριο του κόμματος, «να συζητήσουμε συντροφικά να φέρουμε και καινούριο κόσμο να αλλάξουμε την κατάσταση στην οικονομία».

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της πολιτικής εκδήλωσης:























































36 σχόλια:

  1. έτσι μπράβο Βεροιώτη. Καλά κάνεις και μας δείχνεις ποιοί είναι αυτοί που είναι σύμφωνοι με το ξεπούλήμα της μακεδονίας μας. Για να τους αποφεύγουμε στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....και ποιοι ειναι αυτοι που καταντησαν την χωρα νεκροταφειο και αποικεια φτωχων πολιτων και πλουσιων Μητσοτακεικων και συν αυτω....να τα λεμε ολα οχι οσα μας βολευουν.

      Διαγραφή
    2. τα ίδια λέμε φαφούτη ζαίε. ΕΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    3. Τι έγινε μασελακια 7:15μμ, σε ενόχλησε ο 1:48μμ λέγοντας αλήθειες?

      Διαγραφή
  2. Τόσες φωτογραφίες και δείχνουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα! 30 βρυκόλακες, ευτυχώς, δεν φέρνουν καμία ανατροπή. Δ.Φ.Α δεν θα υπάρξει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συγκέντρωση είχε μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον, 2-3 κοιμήθηκαν όρθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι υπόλοιποι καθιστοί..

      Διαγραφή
    2. Οταν μιλαμε για κακια...ειστε το πρωτυπο...οταν πειναει η κοινωνια θα εισθε η αιτια....

      Διαγραφή
    3. η κοινωνία πεινούσε στην 4ετία σας. Μας υπερφορολογούσατε για να τα δίνετε σε γύφτους και λαθρομετανάστες και καταντήσαμε να χρωστάμε εκεί που είμασταν κύριοι. Άντε από δω εγκάθετοι!

      Διαγραφή
    4. Είσαι ο ορισμός του απροσαρμοστου φασιστοειδους εγκεφαλικά νεκρού.

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Τώρα ζεις έ?την ΔΕΗ να πληρωσεις και να τηλεφωνήσεις τον Μητσοτακη να τον πεις ποσο ευτυχισμενος είσαι

      Διαγραφή
    2. Καλά κάνεις και δεν ξεχνάς,ποιοι σε σωσανε από την καταστροφή,ποιοι σε βγάλανε από τα μνημόνια,ποιοι άφησαν μπακαγιοκο από τα λεφτά του φορολογούμενου και ποιοι καμμένη γη. Πολύ καλά κάνεις.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΛΕΜΕ, για το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ δεν αξίζει να μιλήσουμε, γνωστά τα κατορθώματά τους εδώ και σαράντα χρόνια, για την ελπίδα που είχε ο κόσμος και στήριξε ΣΥΡΙΖΑ και προέκυψε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προδόθηκε είναι που ενοχλεί περισσότερο. Αλλά τι λέω τώρα, ειδικά για το ΣΥΡΙΖΑ τις αλήθειες τις είπαν δικοί τους Αριστεροί λίγο πριν πεθάνουν. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. Καληνύχτα γατάκια.

      Διαγραφή
    4. ποιά ΔΕΗ; Αυτή που φτάσατε στο όριο της χρεωκοπίας;

      Διαγραφή
    5. Δύο γριές τσατσες συζητάνε και λένε που@@@α μια νεαρά που βγήκε στο κουρμπετι 4,5χρονια. Όσο για τον Μίκη και τον Μανώλη,σωστά το είπες λίγο πριν πεθάνουν θέλανε αριστερή διακυβέρνηση,και όχι ΕΕ,ΝΑΤΟ,ΟΝΕ,γιατί ήταν όντως αριστεροί. Αυτό όμως δεν δικαιώνει τους δεξιούς σαν εσένα αλλά τους αριστερούς.

      Διαγραφή
  6. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Στελέχη που έχουν συνειδητοποιήσει ότι το κόμμα τους είναι σε διάλυση και δεν υπάρχει μέλλον. Αν δεν κοιμούνται κάποιοι σίγουρα έχουν βαρεθεί από αυτό που συμβαίνει. Πολιτική μιζέρια που γρήγορα θα τους γυρίσει στο 3%που πραγματικά ανήκουν. ΥΓ. Μαρκούλη είσαι πολιτική διάνοια, φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτό το κόμμα. Θα εξαφανιστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος που λες έχει τελειώσει πολιτικά γενικά. δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα με καθαρά δική του ευθύνη. έκανε λάθος επιλογές και τακτικές. τα ήθελε όλα γρήγορα και τώρα τα χάνει όλα. δεν υπάρχει επόμενη μέρα πολιτικά.

      Διαγραφή
    2. Λες να ήρθε για τον Μαρκουλη? ή έπρεπε να σηκώνονται σαν χαζοχαρουμενοι, όπως κάνουν τα βλήματα τα αξιουλακια όταν ακούν δεξιόστροφη μα@@@ια να χειροκροτούν ασταμάτητα μέχρι να τους κάνουν νόημα να σταματήσουν?

      Διαγραφή
  7. Οι φωτογραφίες δείχνουν την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ ....καθόλου συμμετοχή του απλού ψηφοφόρου και από τους πολιτικούς οι ίδιοι και οι ίδιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με βηματοδότη λειτουργεί πλέον, άρρωστη, βαδίζουν προς το πολιτικό τους τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τσακαλώτος θα είναι ο πολιτικός αντίπαλος του Αλέξη στο συνέδριο, θα εκφράσει την τάση της ευρωπαϊκής αριστεράς. Αυτή που δεν μπόρεσε να εκφράσει ο Αλέξης. Γι΄ αυτό και δεν είχε κόσμο. Παρατηρήστε ότι λείπουν στελέχη ... σκληροπυρηνικά αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. Ξερει η Αριστερα απο δυσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αριστερά είναι το φίδι. Και εσείς αγαπητέ ξέρετε από τρύπες. Αυτές τις οπποίες λατρεύετε και στις οποίες θα κρυφτείτε.

      Διαγραφή
  11. Η καρδια του συριζα δεν χτυπησε στην ελια, η καρδια του συριζα χτυπαει στους καταβλυσμους μεταναστων, ρομα,και φυσικα στις ελληνικες φυλακες που τα ποσοστα του συριζα αγγιζουν το 85%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαν του Κούλη και του Άδωνη υποθέτω,ποσό IQ άραγε?

      Διαγραφή
    2. Εσείς φαν του χοντρομπούτη καταληψία και του γιδολάγνου ε; iq;

      Διαγραφή
  12. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα αφού είχαν καλέσει 4 ΤΑΧΙ για να πάρουν μετά το τέλος της ομιλίας τους ομιλούντες και τους συγκεντρωμένους, και τελικά όλοι τακτοποιήθηκαν σε 3 ΤΑΧΙ, με αποτέλεσμα το 4ο ΤΑΧΙ να αποχωρήσει χωρίς κόσμο.
    Έλεος....δείξτε και λίγη υπευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ταξιθετης των ΤΑΞΙ ησουν η κατασκοπος της εσωτερικης κακιας σας.

      Διαγραφή
    2. Τις λιμουζίνες από την πίσω μεριά δεν τις είδες? Τόση τσίμπλα στα μάτια πιχια? Μετάσταση από τον εγκέφαλο?

      Διαγραφή
  13. Όποιος νομίζεις ότι ο Συριζα είναι ή καταστροφή της χώρας ή είναι κάτω τον 10 ετών η κολλημένο άτομο που δεν βλέπει ότι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης είναι ο Κυριάκος και οι άριστοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με δεύτερη πιο χειρότερη τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

      Διαγραφή
    2. Ο σύριζα δεν είναι η καταστροφή της Ελλάδας αλλά των Ελλήνων. Τη θέλουν τη χώρα για να μας εξοντώσουν και να την παραδόσουν στους σκοπιανούς, τους τούρκους και τους λαθρομετανάστες.

      Διαγραφή
  14. Και μόνο που έβλεπα τις φωτογραφίες νύσταξα από την πολύ ενεργητικότητα. Σαν να τους πήγαν αγγαρεία είναι όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ