Quantcast

http://picasion.com/

Τόλκας για τον ΕΦΚΑ: «Πάρτι για Νεοδημοκράτες - Χαριστική βολή στο κοινωνικό κεκτημένο της Ελλάδας»

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Άγγελος Τόλκας στις 16/2/2022 κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για τον Ηλεκτρονικό ΕΦΚΑ με το οποίο δημιουργούνται αχρείαστες θέσεις golden boys, χάνεται από το δημόσιο έλεγχο η μεγάλη ακίνητη περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων, στήνονται κομματικά πειθαρχικά συμβούλια για τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, καταλύεται η αξιοκρατία και η διαφάνεια.

Περιέγραψε περιπτώσεις μεγάλων καθυστερήσεων στην απονομή συντάξεων, την αποτυχία των πρωτοβουλιών του κου Χατζηδάκη και την μεγάλη επιβάρυνση του Φορέα από άστοχες επιλογές της κυβέρνησης του κου Μητσοτάκη.

Ακολούθησε η τοποθέτησή του για το σκανδαλώδες και προκλητικό σχέδιο της κυβέρνησης να προσληφθούν 500 μάνατζερ - διευθυντές και γενικοί διευθυντές με μισθούς από 4000 έως 8000 που δεν έχει να προσφέρει τίποτα παρά μόνο σπατάλες εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Κατέθεσε, ακόμη, προτάσεις πώς θα μπορούσαν οι συντάξεις να απονέμονται γρηγορα και άμεσα δίχως ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Ο Άγγελος Τόλκας αναφέρθηκε και σε πολλά θέματα της Ημαθίας. Την υποβάθμιση των καταστημάτων ΕΦΚΑ, ειδικά στη Νάουσα από όπου απομακρύνθηκαν οι υπάλληλοι, τις επεμβάσεις των τοπικών βουλευτών της ΝΔ που οδηγούν άξια στελέχη σε συνταξιοδότηση και υποβιβασμό με κομματικά κριτήρια. Αναφέρθηκε επίσης στην διαδήλωση διαμαρτυρίας στη Βέροια για την ακρίβεια που πνίγει τα νοικοκυριά, για το ρεύμα που έχει γονατίσει την επιχειρηματικότητα και την εστίαση και στην Ημαθία, την απουσία της κυβέρνησης από τα προβλήματα στην νηματουργία Βαρβαρέσος και την πλήρη απαξίωση των εργαζομένων με τους οποίους δεν ασχολείται κανείς από την κυβέρνηση.

Τόνισε τη γενικότερη επιλογή της κυβέρνησης να κάνει πάρτι με δημόσιο χρήμα υπέρ των Νεοδημοκρατών και μόνο για αυτούς, όπως αποδεικνύεται με τις ρουσφετολογικές επιλογές του νομοσχεδίου Χατζηδάκη και την κατάλυση του ΑΣΕΠ.

Κλείνοντας την ομιλία του, επανάφερε το αίτημα για εκλογές ως μόνη λύση για να ξαναστηθεί κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα.

Δείτε το video:

6 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο χαμένος στον κόσμο του φιλελουλης, μετά από δέκα αγορασμενοστημενες για τους μπούφους, δημοσκοπήσεις!

      Διαγραφή
    2. Εσύ ''κύριε Axestos'' δικαίως φέρεις αυτό το όνομα, θεωρώ σε αντιπροσωπεύει άριστα χαχαχα

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λέτε κ Τόλκα, κάντε κάτι σάν
    σωστή αντιπολίτευσης για την κοινωνική ασφάλιση. Η νέα δημοκρατία ξεπουλούν και εξαθλιώνουν τα πάντα στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγγελε εχεις πολυ δικαιο ...Η κοινωνια αγωνια να διαχειριστη την ακριβεια και η ΝΔ μοιραζει ασυστολα στα δικα της παιδια εν οψει των προωρων εκλογων χρηματα δειχνοντας ετσι οτι δεν σεβεται απολυτως τιποτε. Προφανως εχουν παρει το μνμ και ετοιμαζονται να αφησουν καμμενη γη στους επομενους. Αλοιμονο στον λαο που το εχει καταλαβει μετα απο τοσα χρονια κυβερνησης ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα αυτό το παιδι. Έκαψε το χαρτί του πολύ νωρίς. Όγτι και να λέει τώρα, είναι αρλούμπες της κεντρικής γραμμής του κόμματος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ