http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε επιτροπές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μουρτζίλας και Νεστορόπουλος

Στη σύσταση και τον ορισμό της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας, προχώρησε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόεδροι των δυο 15μελών Επιτροπών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες, ενώ τα μέλη ορίζονται με αναλογικό τρόπο από τους Περιφερειακούς Συμβούλους των παρατάξεων της διοίκησης και της αντιπολίτευσης, βάσει του άρθρου 164 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Βάσει της ποσόστωσης, η παράταξη της διοίκησης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη» αριθμεί σε κάθε Επιτροπή εννέα μέλη, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Κοιτάμε Μπροστά» από δύο μέλη, ενώ από ένα μέλος αριθμούν οι παρατάξεις «Πράξεις για τη Μακεδονία», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Ελληνική Αυγή» και «Οικολογία - Πράσινη Λύση».

Από την Ημαθία, στην Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας, τακτικό μέλος εκλέχθηκε ο Στέργιος Μουρτζίλας και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικό μέλος εκλέχθηκε ο Απόστολος Νεστορόπουλος.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ