Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξύπνησε μνήμες παλιές...

Κάθε δύο χρόνια και ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Πιερίων
Το χθεσινό τροχαίο που έγινε στη Βέροια (δείτε εδώ) ξύπνησε μνήμες από ανάλογα ατυχήματα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στον συγκεκριμένο δρόμο. Είναι λογικό, σε μια από τις πιο κεντρικές αρτηρίες της Βέροιας, όπου καθημερινά 24 ώρες το 24ώρο κινούνται χιλιάδες οδηγοί, να γίνονται ορισμένα τροχαία, αλλά όταν αναποδογυρίζουν αμάξια είναι σίγουρα... σοκαριστικό! Και ειδικά όταν αυτά γίνονται μπροστά σε ανυποψίαστους περαστικούς.

Όπως για παράδειγμα, εκείνο το ατύχημα που έγινε πριν από 2,5 χρόνια περίπου, όταν ένας νεαρός άντρας που κινούνταν επί της οδού Πιερίων, με κατεύθυνση προς το κέντρο της Βέροιας, στο ύψος με την οδό Μαρίνου Αντύπα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε σταθμευμένο όχημα, να ανατραπεί και να καταλήξει με την οροφή στη μέση του οδοστρώματος.

Δείτε εικόνες από το τροχαίο που έγινε στις 6 Απριλίου 2019:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ