Ο Γιώργος Καραμίχος θα βρεθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ «Το Βραχιόλι της Φωτιάς»! Ο δημοφιλής ηθοποιός από τη Βέροια ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και, όπως λέγεται, έχει δώσει ήδη τα χέρια για το φθινόπωρο του 2022 με τη δημόσια τηλεόραση. Το τέλος του Γιώργου Καραμίχου από τον «Ηλιο» αιφνιδίασε πολλούς και ειδικά τους πιστούς θαυμαστές, καθώς ο ηθοποιός είχε συνδέσει το όνομά του με την επιτυχία της καθημερινής κοινωνικής σειράς του ANT1, που το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, πηγαινοέρχεται στο πρόγραμμα του καναλιού, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να έχουν λακίσει και η τηλεθέαση να έχει πάρει την κατιούσα.
Για το καστ της νέας σειράς «Το βραχιόλι της φωτιάς», εκτός από τον Γιώργο Καραμίχο, έχουν κλείσει ήδη η Νένα Μεντή, ο Νίκος Ψαρράς αλλά και ο Θάνος Τοκάκης. Το «Βραχιόλι της Φωτιάς» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βεατρικής Σαΐας – Μαγρίζου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η παραγωγή αφορά την καταστροφή της Θεσσαλονίκης το 1917 με τη μεγάλη φωτιά και όλες οι ιστορίες κινούνται σε εκείνη την εποχή. Συγκεκριμένα, η σειρά θα ζωντανέψει το δραματικό οδοιπορικό μιας εβραϊκής οικογένειας στις ζοφερές στιγμές του 20ού αιώνα. Το χρονικό μιας κοινωνίας που συντρίβεται και αναφύεται ύστερα από τα ερείπιά της.
Οι φλόγες ζώνουν την εβραϊκή συνοικία. Η Μπενούτα με τα παιδιά της βρίσκονται στο σπίτι. Ένας τσιγγάνος, ο Αγγελής, τους διασώζει την τελευταία στιγμή. Τους μεταφέρει στον καταυλισμό του, μακριά από τον όλεθρο.
Μεγάλο μέρος της πόλης καταστρέφεται. Ενα πολύτιμο κόσμημα σώζεται. Ενα κειμήλιο που συνδέει ανθρώπους και γεγονότα. Εβραίους και Τσιγγάνους. Δυο λαούς με διαφορετική κοσμοαντίληψη, αλλά με πεπρωμένο κοινό. Πόλεμος, ναζιστική θηριωδία, Αουσβιτς. Οι σκληρές σελίδες του Ολοκαυτώματος. Η… οδύσσεια ενός βραχιολιού θα συγκινήσει τους τηλεθεατές!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Νικόλας της παλιάς γειτονιάς του κέντρου της Βέροιας.
-
Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου άνδρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2026 στη Βέροια, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2026 έκοψαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια
-
Ο Δήμος Βέροιας τίναξε στον αέρα την μπάνκα της Αποκριάς - Θα γίνει πανικός με μεγάλη παρέλαση με άρματα, πάνω από 2.000
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.