Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό ατύχημα μεταξύ χιονοδρόμων στο Σέλι - Την χτύπησε και την εγκατέλειψε!

Θα μείνει κλινήρης για 2 μήνες, θα περπατήσει με πατερίτσες και θα κάνει πολλές φυσιοθεραπείες 

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας απρόσεκτος σκιέρ, με υπερβολική ταχύτητα, προσέκρουσε σε μια άτυχη 78χρονη γυναίκα, προκαλώντας της μεγάλη ζημιά και στην συνέχεια την εγκατέλειψε αβοήθητη. 

Η γυναίκα που βλέπετε στην φωτογραφία υπέστη κάταγμα σε πολλαπλά σημεία της αριστερής κατ’ ισχίον άρθρωσης. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω χιονοδρόμος είναι εξαίρετη και ιδιαίτερα συνετή σκιέρ, με καταγωγή από την Ελβετία. Αυτό όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος παράτησε τη γυναίκα αυτή αβοήθητη, ενώ σφάδαζε από τον πόνο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ερπυστριοφόρο έως τη βάση, από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας και από εκεί στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Θα μείνει κλινήρης για διάστημα 2 μηνών, θα περπατήσει με πατερίτσες και θα κάνει φυσιοθεραπείες επί μακρόν.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η εγκατάλειψη έγινε από τον εμπλεκόμενο στο ατύχημα, η κινητοποίηση του «ασόβαρου» χιονοδρομικού ήταν άμεση και καίρια όπως και η εξυπηρέτηση των συγγενών της κυρίας που υπέστη το ατύχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ειναι να ξέραμε , σε πόση ωρα απο το ατύχημα , εφτασε στο νοσοκομείο και με τι μέσον. Απασχόλησαν κάποιον οι χρόνοι αντίδρασης; Για να φανεί πόσο οργανωμένο ειναι το "χιονοδρομικό" μας. Αυριο ειναι πιθανόν να υπάρξει το μοιραίο απο μια ανάλογη κατάσταση. Ο χρόνος αντίδρασης, παροχής ιατρικής βοήθειας, ειναι κρισιμότατος. Να ετοιμαστούμε όπου δεν ειμαστε έτοιμοι. Τα αυριανά πιθανά δάκρυα , θα ειναι πλαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ