Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γερή «στούκα» στο Τσερμένι - Κλούβα συγκρούστηκε με ταξί

Έκλεισε για λίγη ώρα η Μάρκου Μπότσαρη
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022 στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στη Βέροια, μεταξύ ενός ταξί και ενός επαγγελματικού οχήματος τύπου κλούβας. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 22:30, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συκγρούστηκαν λίγο πριν την πλατεία Τσερμενίου. Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές, καθώς και μεγάλη αναστάτωση στη γειτονιά από τον δυνατό κρότο, με τους ενοίκους των πολυκατοικιών να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και τους πελάτες των καταστημάτων γύρω από την πλατεία να βγαίνουν στον δρόμο για να δούνε τι έγινε.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για λίγη, καθώς το ένα τρακαρισμένο όχημα είχε κλείσει κάθετα στο ρεύμα. Αμέσως στο συμβάν έσπευσε η Τροχαία Βέροιας, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την καταγραφή του συμβάντος, ενώ μια ώρα αργότερα απομακρύνθηκαν και τα εμπλεκόμενα οχήματα από το σημείο.






4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που δεν έκλεισαν και τον δρόμο για κανα 5 ωρο οπως συνηθίζουν στν Τροχαία
    Χαλαρά χαχαχαχαχαχαχ προφανώς και αστειεύομαι η καημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντίρλα γίνκαν. Κι αβασκαμέν τα όρνια. Ντίπ χάρβαλα γίνκαν απντ στούκα. Ρε Βιριωτ. Θκός μας ίσι; Δε λέν στούκα. Σκρούσκαν λέν. Όρνιο κι σύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ