Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπεσαν έξω οι μετεωρολόγοι - Πού είναι το χιόνι ρε παιδιά;

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει ενημέρωση, σχετικά με την επερχόμενη κακοκαιρία που αναμενόταν να πλήξει την πόλη της Βέροιας και γενικότερα την Ημαθία. Όπως χαρακτηριστικα ανέφεραν τα δελτία καιρού, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, η περιοχή μας θα δεχόταν την επέλαση του χιονιά. Μάλιστα, τόνιζαν πως το πυκνό χιόνι θα κρατούσε για πάνω από 10 ώρες και ότι θα το έστρωνε σε αυλές και πεζοδρόμια. Όμως η Τρίτη ήρθε, πέρασε και δεν είδαμε ποτέ τον «λευκό επισκέπτη». 

Ο καιρός μπορεί να ήταν μουντός και να ψιχάλιζε, αλλά δεν έπεσε ούτε μια νιφάδα χιονιού. Αντιθέτως στο ορεινό Βέρμιο και συγκεκριμένα στο Σέλι, έριξε αρκετό χιόνι, με τον υδράργυρο να πέφτει κάτω από μηδέν.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Σέλι:



4 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕ ΝΗ ΜΗΝ ΠΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πνιγήκαμε στο χιόνι...
    Υ.Γ. Την επόμενη φορά Βεροιώτη μη βιάζεσαι να βγάλεις είδηση για τον καιρό 1 εβδοβάδα νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχαν κάνει πρόβλεψη για χιονόπτωση από 8π.μ. έως 8μ.μ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;; Αφού ως γνωστόν το χιόνι πέφτει μόνο το βράδυ (τάδε έφη Κ. Μητσοτάκης 2022 μ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ