Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το κόλπο για να μην θολώνει ο καθρέφτης στο μπάνιο

Πολλές φορές θα έχετε προσπαθήσει να κάνετε μπάνιο με καυτό ή απλά ζεστό νερό και ο καθρέφτης σας θολώνει. Μην ανησυχείτε, καθώς είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους μας και φυσικά μας «σπάει» τα νεύρα! Για να αποτρέψετε λοιπόν αυτό το μόνιμο πρόβλημα της καθημερινότητας σας έχουμε ένα υπέροχα απλό τρικ που θα κρατήσει τους υδρατμούς μακριά από τον καθρέφτη σου. Μάλιστα, το κόλπο αυτό δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι ή να τοποθετήσετε κάποια… κατασκευή στον καθρέφτη σας, μια και μπορείτε να βρείτε την λύση μ’ ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε μπάνιο. Πολλές φορές θα έχετε διαπιστώσει πως ο καθρέφτης στο μπάνιο θολώνει όταν κάνετε μπάνιο, ωστόσο υπάρχει ένα κόλπο.

Άπλωσε λίγο αφρό στην παλάμη σου ή σε ένα πανί
Πέρασε με αυτό ολόκληρη την επιφάνεια του καθρέφτη
Στη συνέχεια σκούπισε τον με ένα καθαρό πανί μέχρι να αποκτήσει την γνωστή του γυαλάδα. Όταν κάνεις ξανά μπάνιο θα δεις ότι όσο καυτό κι αν είναι το νερό που θα χρησιμοποιήσεις o καθρέφτης σου δεν θα θολώσει καθόλου.

Το φυσικό υλικό που θα διώξει το πουρί από τη λεκάνη

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά αλλά μερικές φορές όσο σχολαστικοί και αν είστε δεν μπορείτε να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις. Για παράδειγμα δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το ενοχλητικό πουρί που πιάνει η λεκάνη της τουαλέτας.

Πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια, όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι ενοχλητικό και επίμονο. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση. Ωστόσο μπορείτε να το απομακρύνετε με φυσικό και οικονομικό τρόπο.

Ξύδι


Το «θαυματουργό» ξίδι καθαρίζει τη λεκάνη της τουαλέτας σας από το πουρί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό ξίδι στη λεκάνη και να το αφήσετε να δράσει μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με τη βούρτσα που έχετε για να καθαρίζετε τη λεκάνη της τουαλέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ