Το ξενοδοχείο Anthemus sea 5* σας προσφέρει θέσεις απασχόλησης για την καλοκαιρινή περίοδο σε ειδικότητες όπως: μάγειρες και βοηθοί κουζίνας, υπάλληλοι καθαριότητας, βοηθοί σέρβις μπαρ και εστιατορίων, βοηθοί σέρβις παραλίας κλπ. Δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Ευπρόσδεκτοι είναι επίσης και όσοι έχουν οποιαδήποτε προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία η στην εστίαση.
Ο Διευθυντής και τα στελέχη του ξενοδοχείου θα χαρούν να σας συναντήσουν και να σας ενημερώσουν για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συμφωνήσετε την επόμενη εργασία σας, με ελκυστικές παροχές, καθώς και διαμονή και διατροφή, στον δυναμικότερο τομέα της οικονομίας μας, στον τουρισμό!
Για προσωπικές συνεντεύξεις μπορείτε να προσέλθετε:
Στη Νάουσα: στις 19/2 Σάββατο στην οδό: Δ. Σολωμού 11 στον 1 ο όροφο τις ώρες 11:00 έως 17:00
Στην Αλεξάνδρεια: στις 20/2 Κυριακή στο ξενοδοχείο ΄ΜΑΝΘΟΣ’ οδός: Ελ. Βενιζέλου 44 και Βετσοπούλου τις ώρες 11:00 έως 17:00
Στη Βέροια: στις 21/2 Δευτέρα στον πολυχώρο ‘ΕΛΙΑ’ στο πάρκο Ελιάς, αίθουσα SALA τις ώρες 11:00 έως 17:00.
Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης η εμβολιασμού για covid 19.
Το ξενοδοχείο ‘ANTHEMUS SEA‘ ανήκει στην εταιρία ‘ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΑΒΕΤΕ’ με έδρα τη Νάουσα και με δραστηριότητες στην Κεντρική Μακεδονία.
Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2375072001
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα έχει προκαλέσει ο θάνατος της καθηγήτριας Μαριάννας Ρούσσου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για την
-
Οργανώνεται το κίνημα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» στην Ημαθία
-
Tην ημέρα θα λειτουργεί ως καφετέρια και στη συνέχεια θα μετατρέπεται σε μπαρ, προσφέροντας ποτά, finger
-
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Αλεξάνδρειας μετά την είδηση του θανάτου του Χρήστου Τσιόμπρα. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά
-
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, μουσική και θετική διάθεση πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 2 Ιουλίου, τα εγκαίνια του
-
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/6) στη δυτική Θεσσαλονίκη, με έναν 42χρονο να χάνει τη ζωή του και
-
Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό ενός 47χρονου άνδρα σημειώθηκε σε αυλή σπιτιού στη Μελίκη το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου 2026.
-
Σε μια ώρα είσαι εκεί - Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά και διασκέδαση σε υπέροχα καφέ, μπαρ και εστιατόρια
-
Ο Κώστας Γκαραβέλης με ανακοίνωσή του στα social media ενημερώνει τους πολίτες πως ο δρόμος από το Φράγμα προς Σφηκιά, αλλά και τα γύρω
-
Επιστροφή στο χωριό για μάθημα... παραδοσιακής βλάχικης χορτόπιτας για τον Γιώργο Καραμίχο που άφησε για λίγο τα θεατρικά και τηλεοπτικά




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.