Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και μετά το Σέλι... «βούλιαξαν» οι ταβέρνες στην Κουμαριά!

«Αναστέναξαν» τα παϊδάκια και τραπέζι... ούτε για δείγμα!
Τις πόρτες του άνοιξε σήμερα για εκατοντάδες επισκέπτες το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου. Το πολύ φρέσκο χιόνι που χάρισε στο βουνό μας ο «Διομήδης», σε συνδυασμό με τον καταπληκτικό καιρό, προσέλκυσαν στο Σέλι εκατοντάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ημαθία, τη Θεσσαλονίκη, τους υπόλοιπους κοντινούς νομούς, ακόμα και από Θεσσαλία, που φόρτωσαν στα αυτοκίνητά τους τις παρέες, τις οικογένειές τους και τα σκι και ανέβηκαν στο χιονοδρομικό για βόλτα, χιονοπόλεμο, έλκυθρο, χιονάνθρωπους, φωτογραφίες, καφέ, σκι και σνόουμπορντ.


Οι πίστες του χιονοδρομικού «αναστέναξαν» σήμερα, το ίδιο και τα πιάτα στις ταβέρνες, καθώς ως γνωστόν το χιόνι και ο καθαρός αέρας του βουνού ανοίγει την όρεξη. 


Πολλοί ήταν αυτοί που κατεβαίνοντας από το βουνό έκαναν στάση στην Κουμαριά για φαγητό, με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα να έχουν γεμίσει τον κεντρικό δρόμο του χωριού. 


Οι ταβέρνες γέμισαν μέσα κα έξω, ενώ τραπέζι δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, με τις κρατήσεις να έχουν γίνει μέρες πριν. Τα τυχερά τους βέβαια είχαν και οι τεβέρνες της Βέροιας, καθώς αρκετά ήταν τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες που είδαμε στην πόλη, με τα πέδιλα του σκι φορτωμένα στην οροφή. 

Ανάλογο αναμένεται το σκηνικό και αύριο Κυριακή, καθώς η χειμερινή λιακάδα θα διατηρηθεί και αναμένεται μεγάλος όγκος επισκεπτών. 









7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΓΙΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕ....ΤΟ ΣΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΑΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε την αρρώστια δεν τους δίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κράτα την να την χαίρεσαι.

      Διαγραφή
    2. Σε εσένα με ευχαρίστηση!🐑🐑 Και κόψτε κ καμία απόδειξη κλεφταραδες άριστοι!

      Διαγραφή
  3. Θυμίζει καλές εποχές,με προσοχή καλό το "ξεσκασμα",να πάρουμε και λίγο ψυχολογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκι το Σελι, αφού ανοίξουν οι δρόμοι, φαγητό στην Κουμαριά και ύπνο τη Βέροια. Και αυτά, αν σου επιτραπεί να πας γιατι δεν εχει που να παρκάρεις. Αυτο κι αν δεν ειναι χιονοδρομικό. Με αυτο το μποτιλιάρισμα, εκει ήμουν, αν χρειαζόταν να πάει ασθενοφόρο, σε πόες ωρες θα έφτανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ