Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι, αυτή είναι η «Βασίλισσα» της Super League 2 - Σκόρπισε τον Πιερικό με 4-1

Καλώς τα παιδιά 3-0 από το ημίχρονο
Σπουδαία νίκη με 4-1 πέτυχε επί του Πιερικού η ομάδα της Βέροιας. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη πραγματοποίησαν εξαιρετική (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) και συνέτριψαν τους φιλοξενούμενους χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Μούργος, ο Πασάς και ο Γιακουμάκης. Μ' αυτήν τη νίκη η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 πόντους, με την Ξάνθη να είναι στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, αλλά και με δύο ματς λιγότερα. Για την ομάδα της Κατερίνης μείωσε ο Κανούλας στο 80 λεπτό της συνάντησης.

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται αποκλειστικό ρεπορτάζ, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, η μάχη των πάγκων, η βαθμολογία των παικτών, με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινού...

Διαιτητής: Ντάουλας (Κουβαλάκης, Χατζηνάκος)

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (73’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (64’ Δημόπουλος), Οικονόμου, Μπλέτσας, Μούργος (73’ Ορφανίδης), Γιακουμάκης, Φοφανά (59’ Κουάτεγκ), Πασάς (64’ Μυστακίδης).

Πιερικός: Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης (46’ Παντελιάδης), Χαρατσιάς, Εμπούσι, Σουντάρ (46’ Τότσκας), Καρανάτσιος (46’ Καρανάτσιος), Χατζάρας (63’ Κανούλας), Παπαδόπουλος, Ίτσιος (63’ Γκαγιέγκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ