Quantcast

http://picasion.com/

Ακόμα ένα «sold out» Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Σελίου!

«Φράκαρε» από οχήματα και επισκέπτες - Έκλεισε τον δρόμο η Τροχαία
Τρίτο Σαββατοκύριακο που το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου άνοιξε τις πόρτες του -τις πίστες του για την ακρίβεια- στους σκιέρ και επισκέπτες και συνεχίζει τα... sold out! Και αυτό το Σαββατοκύριακο, χιλιάδες κόσμου ανηφόρισαν στο χιονοδρομικό, επισκέπτες όλων των ηλικιών, μεμονωμένοι χιονοδρόμοι, οικογένειες με μικρά παιδιά και παρέες, οι μεν σκιέρ και σνοουμπόρντερς εκμεταλλευόμενοι τις στρωμένες από χιόνι πίστες και οι δε επισκέπτες για βόλτα και καφέ, την υπέροχη λιακάδα. 

Αρκετή ώρα πριν ακόμα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα λιφτ, παρά τους -5 που έδειχνε το θερμόμετρο, είχε δημιουργηθεί ήδη μεγάλη ουρά από τους ανυπόμονους σκιέρ, που ήθελαν να «ρουφήξουν» το βουνό μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πολύ σύντομα το χιονοδρομικό άρχισε να γεμίζει από κόσμο και αυτοκίνητα και στη συνέχεια και το χωριό, αναγκάζοντας την Τροχαία να κλείσει τον δρόμο για λίγη ώρα, για μια ακόμα φορά, τόσο στην στροφή για Σέλι, στην παλαιά Εθνική Βέροιας - Κοζάνης, όσο και στη διασταύρωση προς Ξηρολίβαδο, όπου οι οδηγοί έκαναν αναστορφή. 

Ο δρόμος άνοιξε προς το μεσημεράκι σταδιακά, με την Τροχαία να επιτρέπει την άνοδο οχημάτων προς το Σέλι, όσο κατέβαιναν οι... «πρωινοί».

4 σχόλια:

  1. Το είδαμε και αυτό.
    Ο άλλος ο βλάχος ανέβηκε οικογενειακώς με τα δύο παιδιά του από την Καλλιθέα και άνοιξε τάπερ με φασολάδα και έτρωγαν οκλαδόν πάνω στο χιόνι !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ ο νεόπλουτος τρως μόνο σε restaurant!!! Το χιόνι και η φύση ανήκουν σε όλους. Μπράβο στην οικογένεια που πήρε τα παιδιά της και χάρηκε τη φύση χωρίς να νοιάζεται για τους κομπλεξικούς...

      Διαγραφή
    2. Ré limokontore est outefasolada d'en exister lilliputiens antropaki

      Διαγραφή
  2. ...Πρεπει να υπαρχει απροσκοπτη "κυκλικη" πορεια ,ΠΑΝΤΟΥ ...! Οχι απαγορευση κινησης σε καθαρο δρομο ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ