Quantcast

http://picasion.com/

Πόλεμος μεταξύ influencers στη Βέροια: Αγοράζεις Πακιστανούς followers - Απαξιώ να σου απαντήσω

Ένα μεγάλος χαμός γίνεται το τελευταίο 24ωρο στο instagram. Πασίγνωστες influencers από τη Βέροια έχουν έρθει σε ανοιχτή διαδικτυακή κόντρα μεταξύ τους, με τα σχόλια και τα stories έχουν πάρει «φωτιά». Η αρχή του κακού έγινε όταν η μία πολύ γνωστή Βεροιώτισσα μέσα σ' έναν περίπου μήνα πολλαπλασίασε τους followers τους, ποστάροντας παράλληλα πολλές φωτογραφίες, επιδεικνύοντας την καλή ζωή και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την οργισμένη αντίδραση της άλλης γνωστής Βεροιώτισσας και άλλων συναδελφισσών της
 influencers και των ακολούθων τους. 

Αποτέλεσμα; Να ξεσπάσει ινσταγκραμικός «πόλεμος», κατηγορώντας ανοιχτά την πρώτη, πως αγόρασε Πακιστανικούς λογαριασμούς, προκειμένου να αυξήσει τους ακόλουθους και να θεωρείται η «Βασίλισσα» των social media. 

Μάλιστα, προέβαλαν και επιχειρήματα, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να έχεις τόσους χιλιάδες ακόλουθους και τα likes σου να κυμαίνονται σε μερικές εκατοντάδες. Είναι λίγο πολύ γνωστό στο διαδίκτυο, πως αν διαθέτεις χρήμα, μπορείς να διευρύνεις το πεδίο των επαφών σου.

Πάντως, επίσημη απάντηση από την άλλη πλευρά δεν ήρθε ποτέ, καθώς όπως αναφέρουν δικοί της ακόλουθοι, απαξιεί να απαντήσει σε κατά φαντασίαν μοντέλα των 40.000 και 50.000 followers. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει ξεσπάσει γερή κόντρα στην showbiz της Βέροιας και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει... Φυλαχτείτε!

14 σχόλια:

  1. ΔΥΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γινεται μαρη μεσα σε δυο μηνες να βρηκες 300.000 φολουερς και χωρις να εγινες viral? ποιον δουλευεις; αραγε ποσα χρημα εριξες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατά φαντασίαν μοντέλα των 40.000 και 50.000 followers.
    Χα-Χα-Χα-Χα-Χα κλαιωωωωωω
    Για ποια χτυπάει η καμπάνα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ζηλεύει για αυτό τα λέει αυτά! ουτε το μικρο της δαχτυλακι δεν την φτανει. Ξερει αυτη σε ποια αναφερομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ είμαι λοχίας στο call of duty. Ασταδαλια Βεροιώτη δεν μας χέζεις βραδιάτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το τσόκαρο έγινε 'κυρία' επειδη κραταει καροτσάκι..... έλεοςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιχτάν πουλί τα σκλιά.
    Φαγώθκαν συναναμιτάξυτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια ψουφίμια ειν τούτα ουρε Βιριώτ. Μουλόγα ρε. Θα σι μάσω με τν κλάρα. Φιλάξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ