Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νοτοπούλου στη Βουλή: Ο τουρισμός της Ημαθίας ζητάει λήψη μέτρων στήριξης

Την ώρα που οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις βρίσκονται στην «εντατική» και οι επαγγελματίες σε απόγνωση, ο κ. Κικίλιας προκαλεί για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του, αναφέρει η Τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Μάλιστα, η στενής συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ημαθία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο νομός μας βιώνει βαθιά κρίση και ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στον τουρισμό, επιζητούν από την κυβέρνηση, λήψη άμεσων μέτρων στήριξης. 

Ειδικότερα επισημαίνει: «Οι κρατήσεις ενός εορταστικού δεκαημέρου μέσα στα δυο χρόνια πανδημίας που έχει πληγεί βάναυσα ο κλάδος, δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε ένα μικρό μέρος των υποχρεώσεών τους οι επαγγελματίες του κλάδου.

Σε μια προσπάθεια να στηρίξει το ψευδές αφήγημα περί success story, ο Υπουργός Τουρισμού επικαλείται πληρότητες πολυτελών καταλυμάτων σε δημοφιλείς προορισμούς αδιαφορώντας για τις μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην επαρχία.

Ο ελληνικός τουρισμός επιβιώνει χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων του τουρισμού, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση προς την κυβέρνηση για τη λήψη μέτρων στήριξης.

Είναι ώρα ο κ. Κικίλιας να αντιληφθεί την αξία και τη συμβολή του τουρισμού στην εθνική μας οικονομία και να επικεντρωθεί στην άμεση επίλυση των προβλημάτων πριν να είναι πολύ αργά».

5 σχόλια:

  1. Πές τα ρε Κατερίνα. Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία σαν Βουλευτής που ειαι και οχι σαν και μένα καθαρίστρια. Με προσέλαβαν για καθαρίστρια, και σε λίγους μήνες με απόλησαν. Όλη μέρα καθάρισμα. Πολύ κούραση. Μου ειπανε οτι αυτή ηταν η σύμβαση που υπέγραψα. Ότι πει ο νόμος. Ξέρεις κάτι παραπάνω εσυ για να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου σαν εργαζομενη; Αυτοί οι ανίκανοι δεν υπολογίζουν τον εργαζόμενο. Ε; Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς το είχατε αντιληφθεί αραγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία όλα αυτά. Ποιες είναι οι προτάσεις σας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τσυριζας να μην μιλάει ούτε στη Βουλή,σε ένα βαθιά δημοκρατικό, φιλελεύθερο,αξιοκρατικό,επιτελικό κράτος με την πολυφωνία του ενός,ο νεοέλληνας περιμένει προτάσεις μάταια από κάποιο ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας,αφού από μέσο τοπικό αντιπολιτευόμενο δεν ενημερώνεται. Συμπέρασμα η αντιπολίτευση δεν έχει προτάσεις αφού δεν μας τις λένε,είναι ανεύθυνοι, λαϊκιστές και το σημαντικότερο αριστεροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ