Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκέφτεσαι για αλυσοπρίονο; Επέλεξε το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»!

Πλήρης γκάμα, επαγγελματικών και μη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο κλαδευτικό εργαλείο είτε για επαγγελματική είτε για ερασιτεχνική χρήση; Η λύση βρίσκεται για άλλη μία φορά στο Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας Γκαλίτσιος Θεόδωρος. Το κατάστημα, διαθέτει μία πλήρη γκάμα αλυσοπρίονων μικρών και μεγάλων, επαγγελματικών και μη. Και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς οι ανατιμήσεις είναι παντού δίπλα μας, αλλά το κατάστημα και οι άνθρωποι που το αντιπροσωπεύουν, προσπαθούν να διατηρούν τις τιμές προσιτές για όλους.

Είτε λοιπόν ψάχνεις ένα αλυσοπρίονο με μεγάλη λάμα για πιο επαγγελματική χρήση είτε αναζητάς ένα mini για ευκολία και γρηγοράδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μία επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα στην οδό Σταδίου 53 ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα τηλέφωνο στο 2331502700 για να ενημερωθείς πλήρως από το καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος.

Και φυσικά έχεις πάντα να επιλέξεις ότι χρειάζεσαι ανάμεσα σε πολλές επώνυμες μάρκες όπως Hyundai, Nakayama Pro, Bormann Pro, Blue Bird, Total, Kyros, Protech, Kamihaki, Gardeman, κτλ.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ